Ελλάδα

Αυγή: Ο Παττακός έπαιρνε σύνταξη Στρατηγού

Ενα υπαινικτικό δημοσίευμα που αφορά τον πραξικοπηματία της 7χρονης δικτατορίας, Στυλιανό Παττακό, έχει στις σελίδες της σήμερα η εφημερίδα Αυγή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, αν και ο πραξικοπηματίας είχε αποταχθεί από τις Ενοπλες Δυνάμεις της χώρας με τον βαθμό του στρατιώτη, λόγω της ηγετικής συμμετοχής του στην επιβολή της δικτατορίας στην Ελλάδα, εντούτοις λάμβανε σύνταξη με βαθμό στρατηγού. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα εκείνοι που χορήγησαν τη σύνταξη στον Στυλιανό Παττακό φαίνεται να έχουν χάσει τον ύπνο τους με την εξέλιξη αυτή καθώς δεν περίμεναν ότι θα έρθει στο φως.

Ωστόσο, να σημειώσουμε πως η ίδια η κόρη του πραξικοπηματία είχε δηλώσει παλαιότερα πως το επίσημο κράτος τον θεωρεί νεκρό και γι’ αυτό τον λόγο ήταν άνευ περίθαλψης και σύνταξης και πως η μόνη σύνταξη που λάμβαναν ήταν εκείνη της μητέρα της. Μάλιστα, είχε επίσης αναφέρει ότι δεν αρρώσταινε πολλές φορές και εκείνες που χρειάστηκε να τον εξετάσουν γιατροί πολλές φορές τον αναγνώριζαν με αποτέλεσμα να μην του ζητούν χρήματα. Ετσι, τέλος, μένει να αποδειχθεί αν οι ισχυρισμοί της εφημερίδας είναι βάσιμοι.

Πηγή: iefimerida

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το