Αθλητισμός

Austrian Boys: “Δεχόμαστε απειλές και προσωπικές επιθέσεις από τον ακατανόμαστο μουσαφίρη και τη μεγαλόσωμη παρέα του”

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Austrian Boys, με τη οποία κάνουν λόγο για απειλές και προσωπικές επιθέσεις που δέχονται το τελευταίο διάστημα μέλη τους. Επίσης, γνωστοποιούν πως την Κυριακή θα βρεθούν για μια ακόμη φορά στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας, καθώς διοργανώνουν εκδρομή στο Νεοχώρι για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Διγενή. Αναλυτικά η ανακοίνωση των Austrian Boys:
«Την τελευταία περίοδο τα μέλη των Austrian Boys δέχονται απειλές και προσωπικές επιθέσεις από τον ακατανόμαστο μουσαφίρη και τη μεγαλόσωμη παρέα του. Επειδή όμως το σκηνικό αυτό έχει παραγίνει, θεωρήσαμε σωστό να ενημερώσουμε τους οπαδούς μας, αλλά και τους πολίτες αυτής της πόλης, για το τι συμβαίνει πίσω από τα μπλε λαμπιόνια, τους κόμβους και τα events, ώστε να είναι ενήμεροι ότι πίσω από τη βιτρίνα υπάρχει βρωμιά και δυσωδία.
Έχουμε στοχοποιηθεί ότι για την ανυπαρξία της Πύδνας και για την παρουσία φίλαθλων της μόνο άνω των 60, αιτία είμαστε εμείς, οι Austrian Boys. Δε νιώθουν ότι ανέκαθεν το αφεντικό της πόλης αυτής είναι ο Ολυμπιακός Βόλου, ότι ομάδα αλλάζουν μόνο ευνοούμενοι του μουσαφίρη. Εμείς είμαστε μια γροθιά, δυνατοί και όρθιοι να αντιμετωπίσουμε την οποιαδήποτε απειλή, γιατί έτσι μας έχει μάθει η ιστορία μας”.
Υ.Γ. Κυριακή 12 το μεσημέρι αναχώρηση από το πάρκο Ν. Δημητριάδος για το Νεοχώρι Τρικάλων, για το παιχνίδι που δίνει εκεί ο Ολυμπιακός. Τιμή συμμετοχής στην εκδρομή 8 ευρώ. Τηλ: 6974145882».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το