Αθλητισμός

Ατομικό ρεκόρ στο μήκος για τον Σπ. Καραλή στη συνάντηση στίβου Ελλάδας-Κύπρου στο Πανθεσσαλικό

Ακόμη μια μεγάλη επιτυχία για τον Σπύρο Καραλή. Ο αθλητής του Γ.Σ. Αλμυρού πέτυχε ατομικό ρεκόρ στο αγώνισμα του άλματος εις μήκος με επίδοση 6 μέτρα και 92 εκατοστά και κατέκτησε την 3η θέση στη Διεθνή Συνάντηση Στίβου Κ18 μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου.
Οι αγώνες διεξήχθησαν στο Πανθεσσαλικό στάδιο της πόλης του το διήμερο 7 και 8 Αυγούστου με διοργανωτές τον ΣΕΓΑΣ και τον Δήμο Βόλου. Συμμετείχαν δεκάδες νεαροί αθλητές από Ελλάδα και Κύπρο έως 18 ετών.
Ο Σπύρος Καραλής είχε επιλεχθεί και κλήθηκε από τον ΣΕΓΑΣ να συμμετάσχει με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδας καθώς είχε ξεχωρίσει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου της κατηγορίας του με εξαιρετικές εμφανίσεις.

Ο Σπύρος Καραλής δικαίωσε για μία ακόμη φορά όσους πιστεύουν στο αναμφισβήτητο ταλέντο του, καθώς σε μια σειρά έξι προσπαθειών (οι δύο ήταν άκυρες) απογειώθηκε στα 6.66, 6.78, 6,92 και 6.75 μέτρα, κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο, κάνοντας υπερήφανους τους ανθρώπους του ΓΣΑ, που έχουν την τιμή και την χαρά να τον βλέπουν να αγωνίζεται με τα χρώματα του συλλόγου.
Σύσσωμη η οικογένεια του Γ.Σ. Αλμυρού επιθυμεί να εκφράσει τα συγχαρητήριά της προς τον νεαρό αθλητή, καθώς και στην προπονητική ομάδα των Χάιδω Καραπτσιά, Άκη Κρανά και Βασίλη Μπουκώρου για την πολύ καλή δουλειά τους παρά τις δύσκολες και αντίξοες συνθήκες, κάτι από τις οποίες καλούνται να γυμνάσουν τα παιδιά του τμήματος στίβου.
Οι άνθρωποι του τμήματος στίβου του ΓΣΑ εύχονται στον Σπύρο Καραλή επιτυχημένη σχολική και αθλητική χρονιά και εις ανώτερα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το