Τοπικά

Αθωώθηκε 80χρονος από το Τριμελές Βόλου που φέρεται να έχει κάνει 400 καταγγελίες

Τον βίο αβίωτο κατήγγειλε πως του είχε κάνει 80χρονος, ένας καταστηματάρχης στην Αγριά, στη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας προχθές στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, όπου συζητήθηκε η μήνυσή του. Το δικαστήριο ωστόσο αθώωσε τον 80χρονο, καθώς έκρινε ότι απουσίαζε η αντικειμενική υπόσταση της κατηγορίας.
Χαρακτηριστικό της ακροαματικής διαδικασίας είναι ότι όπως ακούστηκε από την πλευρά της Πολιτικής Αγωγής, ο κατηγορούμενος και αθωωθείς είχε κάνει 400 καταγγελίες στις αρμόδιες αρχές, ορισμένες από τις οποίες σε βάρος του καταστηματάρχη. Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε σχετικά, κάνει 5-6 καταγγελίες την εβδομάδα κατά διαφόρων συμπολιτών, για διάφορα ζητήματα.

 
Από την πλευρά της υπεράσπισης του 80χρονου επισημάνθηκαν περιστατικά απειλών και επιθέσεων που έχει δεχθεί αυτός κατά καιρούς, για τις καταγγελίες που έχει κάνει, ζητώντας την αθώωσή του.
Η υπόθεση μεταξύ του 80χρονου και του καταστηματάρχη μηνυτή είχε ξεκινήσει το 2012, όταν ο πρώτος είχε μηνύσει τον δεύτερο, ότι του πέταξε μπουκάλι με νερό. Τελικά η μήνυση είχε τεθεί στο αρχείο, ύστερα από σχετική έρευνα που είχε διεξαχθεί, με αποτέλεσμα ο καταστηματάρχης να στραφεί εναντίον του 80χρονου για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση. Η μήνυση αυτή συζητήθηκε προχθές, με τον καταστηματάρχη να δηλώνει πως ο 80χρονος του έχει κάνει τον βίο αβίωτο και πως κάνει καταγγελίες με αναφορές περί σκανδάλων, ακόμη και εις βάρος νεκρών…

 
Το δικαστήριο αθώωσε τελικά τον 80χρονο, κρίνοντας άνευ αντικειμενικής υπόστασης την κατηγορία εις βάρος του.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το