Τοπικά

Αθώος ο Αχ. Μπέος για το Koriopolis

Έπειτα από ακροαματική διαδικασία που διήρκησε ένα εξάμηνο ανακοινώθηκαν σήμερα οι αποφάσεις σε δεύτερο βαθμό για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων του 2011, γνωστό και ως Koriopolis.
Το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων έκρινε αθώο τον Αχιλλέα Μπέο, όπως επίσης τον Γιάννη Κομπότη, τον Γιώργο Μποροβήλο και τον Δημήτρη Μπάκο.
Ένοχος κρίθηκε ο Γιώργος Τσακογιάννης για διεξαγωγή παράνομου στοιχήματος και νομιμοποίηση εσόδων.
Το δικαστήριο κήρυξε ενόχους 12 πρόσωπα συνολικά, για τις κατηγορίες της διεξαγωγής παράνομου στοιχήματος και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Δήλωση Αχ. Μπέου

Σήμερα, με την πλήρη και τελεσίδικη ομόφωνη αθώωσή μου από το Πενταμελές Εφετείο Αθηνών, είναι μια μεγάλη μέρα, όχι μόνο για μένα, αλλά κυρίως για την οικογένειά μου, που τόσο υπέφερε μαζί μου και μου συμπαραστάθηκε στον σκληρό αγώνα που έδωσα.
Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου τους συνηγόρους μου, Αλέξη Αθανασόπουλο, Πάνο Παναγιωτόπουλο, Ευθύμη Ναυρίδη και Κασσιανή Μιχοπούλου και βέβαια το Θεό, που με έστειλε να δικαστώ από δικαστές με ήθος, ακεραιότητα και δικαστική συνείδηση και που έκριναν δίκαια χωρίς επηρεασμούς από εξωγενείς παράγοντες.
Τούτη την ώρα δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο. Την Δευτέρα στον Βόλο, την πόλη μου, στις 11. 30 σε συνέντευξη τύπου, θα πούμε πολλά περισσότερα που θα αφορούν πολλούς!

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το