Τοπικά

Αθώος 40χρονος Βολιώτης για ενδοοικογενειακή απειλή

Απάλλαξε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου 40χρονο Βολιώτη ο οποίος κατηγορούνταν για εξύβριση και ενδοοικογενειακή απειλή σε βάρος της εν διαστάσει συζύγου του, γιατί δεν του έδωσε τα ανήλικα παιδιά τους, όπως όριζε δικαστική απόφαση.
Η 35χρονη γυναίκα κατέθεσε ότι το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, ενώ βρισκόταν στο σπίτι, ο εν διαστάσει σύζυγός της πήγε να πάρει τα παιδιά, την ξύπνησε, την έβρισε και την απείλησε.
Ο άνδρας στην απολογία του ανέφερε ότι δεν επιδιώκει εντάσεις με την εν διαστάσει σύζυγό του, ζητεί να τηρείται η έννομη τάξη, ώστε να μπορεί να βλέπει τα δύο ανήλικα παιδιά του. Ο 40χρονος παραδέχτηκε ότι κατέθεσε μήνυση για εξύβριση και απειλή σε βάρος του πατέρα της 35χρονης και σε βάρος της γυναίκας για εξύβριση και παραβίαση δικαστικής απόφασης, σχετικά με την επιμέλεια των παιδιών, διότι δεν του επέτρεψε να τα δει.
Ο εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την ενοχή του με βάση το κατηγορητήριο, αλλά ο πρόεδρος του Δικαστηρίου τον έκρινε αθώο.

Τον Φεβρουάριο δικάζεται ο Βούλγαρος που χτύπησε τη σύντροφό του
Στην τακτική διαδικασία του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου τον Φεβρουάριο του 2023, παραπέμφθηκε να δικαστεί 43χρονος από τη Βουλγαρία, ο οποίος κατηγορείται για εξύβριση, ενδοοικογενειακή απειλή και ενδοοικογενειακή επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος της 46χρονης συντρόφου του και συμπατριώτισσάς του.
Η δίκη στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο είχε προγραμματιστεί για χθες, ωστόσο, αναβλήθηκε εκ νέου, λόγω απουσίας της παθούσας και η υπόθεση παραπέμπεται στην τακτική διαδικασία. Υπενθυμίζεται ότι το επεισόδιο έλαβε χώρα στη Ν. Αγχίαλο το απόγευμα της Πέμπτης 14 Απριλίου, όταν ο 43χρονος που βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, λόγω προσωπικών διαφορών που είχε με την 46χρονη σύντροφό του, της επιτέθηκε, την άρπαξε από τα μαλλιά, τη χτύπησε με γροθιές στο πρόσωπο, την έβρισε και την απείλησε.
Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού για παροχή πρώτων βοηθειών, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη εκδορές και θλαστικά τραύματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι μένουν στο ίδιο σπίτι με τη 46χρονη και τον αδελφό της, με τον οποίο έχει διαφορές, ήρθαν στα χέρια και προφανώς η γυναίκα που προσπάθησε να τους χωρίσει, δέχτηκε χτυπήματα.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Επιμένει στην σκληρή στάση ο κρεοπώλης για τη δολοφονία του Μπάμπη – «Έχω τα χέρια μου καθαρά»

Σκληρή στάση συνεχίζει να κράτα ο 50χρονος κρεοπώλης που έχει κριθεί προφυλακιστέος για την υπόθεση…

24 Ιανουαρίου 2024

Απολογείται σήμερα η δολοφόνος του 43χρονου – Μυστήριο με το κίνητρό της

Ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή θα εμφανιστεί σήμερα η 39χρονη που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 43χρονο…

24 Ιανουαρίου 2024

Εθελοντική αιμοδοσία στην Πολυτεχνική Σχολή

  Σήμερα Τετάρτη 24/1 θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία από τις 10:00 έως 14:00 στον περιβάλλοντα…

24 Ιανουαρίου 2024

Ο Δ. Σαββόπουλος τραγούδησε με το Μουσικό Σχολείο Βόλου

  Ο εμβληματικός χώρος του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών πλημμύρισε με μουσική, νεανικές φωνές και όμορφες…

24 Ιανουαρίου 2024

Μαζική συγκέντρωση αγροτών στο Καράβωμα – Ξεκινάνε από το Πήλιο – photos

Αυτή την ώρα συγκεντρώνονται τρακτέρ κι αγροτικά μηχανήματα στη θέση Καράβωμα κι ετοιμάζονται για τη…

24 Ιανουαρίου 2024

Καταγγελία Δ. Νασίκα: Άφησαν δέκα μεγαλόσωμα σκυλιά στον Δήμο Ρήγα Φεραίου

  Σοβαρή αν μη τι άλλο η καταγγελία που έκανε χθες σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης…

24 Ιανουαρίου 2024