Αθλητισμός

Αθλήτριες του ΝΟΒΑ στην Εθνική ομάδα SUP – Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα οι Τσαούτου, Τσώνη και Τσίρου

Στην Εθνική Ομάδα του SUP (όρθια σανιδοκωπηλασία) κλήθηκαν οι αθλήτριες του ΝΟΒΑ Πέννυ Τσαούτου, Δήμητρα Τσώνη και Εύη Τσίρου, ύστερα από τις δοκιμασίες που έγιναν την περασμένη Κυριακή στην Αρτέμιδα Αττικής.
Οι παραπάνω αθλήτριες πέρασαν τις δοκιμασίες σε δύο φάσεις: Η πρώτη φάση έγινε το πρωί στο Sprint 400 μέτρων με μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Η δεύτερη φάση ξεκίνησε το μεσημέρι και σε απόσταση 8 χιλιομέτρων με βαθμό δυσκολίας 6,5 μποφόρ.
Οι αθλήτριες τερμάτισαν στις παρακάτω θέσεις: Πρώτη κατετάγη η Κωνσταντίνα Κονταρίνη του ΟΑΘΑ, δεύτερη η Πέννυ Τσαούτου, τρίτη η Δήμητρα Τσώνη και τέταρτη η Εύη Τσίρου, οι οποίες ανήκουν στον ΝΟΒΑ.

Η Εύη Τσίρου

Οι προκρίσεις αυτές ήταν στο πλαίσιο συγκρότησης της Εθνικής ομάδας και τα αποτελέσματα των αθλητριών του βολιώτικου ομίλου τις οδήγησαν ώστε να συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του SUP, που θα πραγματοποιηθεί στην Κίνα στις 22-26 Οκτωβρίου 2019.
Η Διεθνής Ομοσπονδία διοργανώνει για πρώτη φορά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, το οποίο αναγνωρίστηκε πριν δύο χρόνια από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και το άθλημα του SUP το ανέθεσε να καλλιεργείται από την Ελληνική Ομοσπονδία κανόε-καγιάκ.
Ο πρόεδρος του ΝΟΒΑ κ. Χαράλαμπος Τσουκαλάς και τα μέλη του Δ.Σ. του ομίλου, συγχαίρουν τις παραπάνω αθλήτριες και τις εύχονται καλή επιτυχία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Κεντρική φωτό: Από αριστερά εικονίζονται οι Τσώνη, Τσαούτου 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το