Αθλητισμός

Αθλητική δραστηριότητα με φιλανθρωπικό σκοπό

Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ρήγα Φεραίου με την υποστήριξη των δρομέων του Κένταυρου Βόλου διοργανώνουν μια αθλητική δραστηριότητα με φιλανθρωπικό, πολιτιστικό και κοινωνικό χαρακτήρα και σας προσκαλούν να φορέσετε τα αθλητικά σας παπούτσια, να καλύψετε τρέχοντας ή περπατώντας όποια απόσταση επιθυμείτε, να φωτογραφίσετε την πιο όμορφη εικόνα στη διαδρομή σας και να ενισχύσετε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ρήγα Φεραίου.
Πάρε και εσύ μέρος στη δράση μας «Τρέχω, φωτογραφίζω, συμμετέχω» που άρχισε τη Δευτέρα 19 Απριλίου και θα διαρκέσει έως και τη Δευτέρα του Πάσχα (3 Μαΐου), ακολουθώντας τα εξής βήματα:
1) Τρέχετε ή περπατάτε την διαδρομή που επιλέξατε και καταγράφετε την απόσταση (και την επίδοσή σας προαιρετικά) σε εφαρμογή στο κινητό ή στο ρολόι GPS.
2) Βγάζετε μια φωτογραφία του τοπίου (και μια selfie προαιρετικά) ώστε να συμμετέχετε στο διαγωνισμό και τα στέλνετε μαζί με μια φωτογραφία της απόστασης που καλύψατε και το ονοματεπώνυμό σας στα εξής email: [email protected] και [email protected] ή στο Messenger.
3) Επιλέγετε το μάρκετ, δείτε τη λίστα στο τέλος, στο οποίο αφήνετε τρόφιμα οποιασδήποτε αξίας για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
Εσείς αποφασίζετε πού θα τρέξετε: στο δάσος, στο γήπεδο, στο πάρκο, σε δρόμους της πόλης σας, στην αγαπημένη σας παραλία, στο βουνό, στη λίμνη. Τρέχετε μόνοι σας, με την οικογένειά σας ή με το φίλο –η σας.
Πέρα από το αίσθημα της ικανοποίησης που θα έχετε όταν τερματίσετε σ’ έναν αγώνα δρόμου και το τοπίο που θα επιλέξετε να αποτυπώσετε με τον φακό σας, η ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου θα σας δώσει ένα ακόμα κίνητρο για την επίτευξη του στόχου σας.
Στις 10 Μαΐου θα γίνει η ανακοίνωση των ονομάτων των συμμετεχόντων και θα ανεβούν οι φωτογραφίες στη σελίδα του Δήμου Ρήγα Φεραίου, ώστε να επιλεγεί η καλύτερη (από επιτροπή των διοργανωτών φορέων).
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο Κέντρο Κοινότητας (τηλ. 2425023794) και στον Κένταυρο-Βόλου (τηλ. 6994583137). Οι φωτογραφίες πρέπει να σταλούν μέχρι Παρασκευή 8 Μαΐου 2021.
Τα σημεία συγκέντρωσης τροφίμων είναι τα ακόλουθα:
1. Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Ρήγα Φεραίου (Ηρώων Πολυτεχνείου 4 έναντι πλατείας ρολογιού στο Βελεστίνο).
2. Σε όλα τα μάρκετ του Δήμου Ρήγα Φεραίου.
3. Τοπογραφικό Γραφείο (Ευάγγελος Τζώρτζης), Γ. Καρτάλη 100-Βόλος
4. Ελληνικά Μάρκετ, Βόλος, Γ. Δήμου 46, (έναντι Αθλητικού Κέντρου Χιλιαδούς

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το