Τοπικά

Αθλιότητες της δημοτικής αρχής Βόλου στα εγκαίνια της διάνοιξης δρόμου στην Άλλη Μεριά

Εγκαινιάστηκε σήμερα από τη δημοτική αρχή του Βόλου η διάνοιξη ενός μικρού τμήματος του δρόμου που οδηγεί από την Άλλη Μεριά προς το Πήλιο, σύμφωνα με απόφαση που είχε λάβει το Δημοτικό Συμβούλιο το 2012, δηλαδή επί της προηγούμενης δημοτικής αρχής.

Ο δρόμος άνοιξε με  απαλλοτρίωση τμήματος οικοπέδου, που βρίσκεται εντός των ορίων του οικισμού Άλλης Μεριάς, στη θέση «τέρμα Λεωφορείων» στο κεντρικό πάρκινγκ, εμβαδού 88,67 τ.μ.. Το Δημοτικό Συμβούλιο είχε λάβει απόφαση το 2012 για λόγους δημοσίου συμφέροντος, δηλαδή για να επιτευχθεί η διαπλάτυνση του δημοτικού δρόμου, ο οποίος διέρχεται από το κέντρο της Άλλης Μεριάς και συνδέεται με την εθνική οδό Βόλου – Πορταριάς,

Σήμερα η δημοτική αρχή κάλεσε και τον Μητροπολίτη Δημητριάδος στα εγκαίνια και “ξαφνικά” εμφανίστηκαν δυο άτομα επάνω σε γαϊδούρια να φορούν μάσκες του πρώην δημάρχου Πάνου Σκοτινιώτη και του εκδότη Γ. Καρεκλίδη, με τον Α. Μπέο να τους ζητά να φύγουν για τα καλντερίμια γιατί ο Βόλος έγινε Ευρώπη. Ο Α. Μπέος “συνομιλούσε” με τους αναβάτες των γαϊδουριών που φορούσαν τις μάσκες και τους έδιωχνε, ενώ τα μέλη της δημοτικής αρχής χειροκροτούσαν!

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το