Κόσμος

Ασύλληπτο: 36χρονος κρυβόταν επί τρεις μήνες στο αεροδρόμιο του Σικάγο γιατί φοβόταν μήπως κολλήσει κορωνοϊό

Επί τρεις ολόκληρους μήνες κρυβόταν ένας άνδρας από την Καλιφόρνια σε ζώνη ασφαλείας του διεθνούς αεροδρομίου O’ Hare του Σικάγο επειδή φοβόταν να πετάξει με αεροσκάφος λόγω του κορωνοϊού!

Ο 36χρονος Αντίτια Σινγκ συνελήφθη το Σαββατοκύριακο και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για παράνομη είσοδο σε προστατευόμενο χώρο του αεροδρομίου του Σικάγο και κλοπή. Όπως είπε η πολιτική αγωγή στο δικαστήριο της κομητείας Κουκ, ο Σινγκ είχε φθάσει στο αεροδρόμιο Ο’ Hare με πτήση από το Λος Άντζελες στις 19 Οκτωβρίου κι έκτοτε ζούσε στη ζώνη ασφαλείας του αεροδρομίου χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς. Η δικαστίνα Σουζάνα Ορτίθ έμεινε άφωνη μ’ αυτά που άκουσε: «Μου λέτε, δηλαδή, ότι ένα άτομο χωρίς καμία άδεια, που δεν είναι υπάλληλος, ζούσε στον ασφαλή χώρο του τερματικού του αεροδρομίου του Σικάγο από τις 19 Οκτωβρίου μέχρι τις 16 Ιανουαρίου χωρίς να γίνει αντιληπτός; Προσπαθώ να καταλάβω πώς συνέβη αυτό»!

Το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου δύο υπάλληλοι της United Airlines πλησίασαν τον 36χρονο και του ζήτησαν την ταυτότητά του. Εκείνος κατέβασε τη μάσκα προστασίας που φορούσε και τους έδειξε μια ταυτότητα υπαλλήλου του αεροδρομίου που φορούσε περασμένη στο λαιμό του. Μόνον που η ταυτότητα ανήκε σ’ έναν άλλο υπάλληλο, που είχε δηλώσει από τις 26 Οκτωβρίου την απώλειά της. Οι υπάλληλοι κάλεσαν την αστυνομία, που συνέλαβε τον Σινγκ. Ο ίδιος είπε ότι βρήκε την ταυτότητα στο αεροδρόμιο του Σικάγο και «φοβόταν να γυρίσει στο σπίτι του λόγω της Covid-19» κι ότι άλλοι επιβάτες του έδιναν τρόφιμα όλο αυτό το διάστημα. Ο 36χρονος άνεργος με master στα τουριστικά επαγγέλματα ζει σε προάστιο του Λος Άντζλες και παραμένει άγνωστο για ποιο λόγο πήγε στο Σικάγο. Το δικαστήριο του επέβαλε να πληρώσει εγγύηση χιλίων δολαρίων για να αφεθεί προσωρινά ελεύθερος και του απαγόρεψε να πατήσει ξανά το πόδι του στο αεροδρόμιο, ενώ ο 38χρονος θα επιστρέψει στο δικαστήριο στις 27 Ιανουαρίου.

Πηγή: iefimerida.gr

Share

Πρόσφατα άρθρα

36χρονη ομολόγησε ότι έκανε σεξ με αγόρια και κορίτσια 14-16 ετών ενώ δούλευε στην ενισχυτική διδασκαλία

Σεξ με σημαντικό αριθμό ανήλικων αγοριών και κοριτσιών ενώ δούλευσε σε σχολείο στο Κεντάκι των…

18 Ιανουαρίου 2024

Η Αγριά νίκησε 68-44 την Ανάληψη σε εξ αναβολής αγώνα της Α1 ΕΣΚΑΘ

Σε εξ αναβολής αγώνα της Α1 ΕΣΚΑΘ, που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο της Αγριάς η…

18 Ιανουαρίου 2024

Χρ. Τριαντόπουλος με Χρ. Στυλιανίδη: Αποκατάσταση του βυθού του λιμανιού του Βόλου και ακτοπλοϊκές συνδέσεις σε Μαγνησία και Β. Σποράδες

Την Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2024, ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, κ. Χρήστος Τριαντόπουλος,…

18 Ιανουαρίου 2024

O Κάνιε Γουέστ αφαίρεσε τα δόντια του και έβαλε μασέλα από τιτάνιο αξίας 850.000 δολαρίων

Η εκκεντρική συμπεριφορά του Κάνιε Γουεστ συνεχίζεται, αφού ο ράπερ πήρε πρόσφατα την αμφιλεγόμενη απόφαση…

18 Ιανουαρίου 2024

“Εκτοξεύτηκαν” οι αριθμοί του ΣΔΥΒ το 2023

Θα μπορούσαν να γραφτούν αμέτρητες σελίδες για όσα πέτυχαν ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου και…

18 Ιανουαρίου 2024

Συνελήφθη ο κρεοπώλης για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη, στο Μεσολόγγι, με τον…

18 Ιανουαρίου 2024