Αθλητισμός

«Άστραψε και βρόντηξε» ο Σαρακηνός στον 1ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΘ

«Άστραψε και βρόντηξε» ο Σαρακηνός, που επικράτησε με 7-0 εκτός έδρας της Α.Ε. 2002. Έτσι, διατηρήθηκε στην 1η θέση του 1ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΘ και στο +3 από την Αγία Άννα. Βέβαια, το ματς αυτό δεν μετρά για την επόμενη φάση αφού οι νικητές θα συνεχίσουν στα πλέι οφ και οι ηττημένοι στα πλέι άουτ.

Μόλις στο 3’ ο Αντωνίου έγραψε το 0-1 με κοντινό πλασέ, ενώ τα άλλα δύο τέρματα που σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο, πέτυχαν ο Βαλωτής με κεφαλιά στο 15’ (0-2) και ο Κώστας Δημόπουλος με κοντινό σουτ στο 35’ (0-3). Στο δεύτερο μέρος και πιο συγκεκριμένα στο 50’ ο Αραμπατζής εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που είχε κερδίσει νωρίτερα ο Βαλωτής για το 0-4. Ο Σαρακηνός συνέχισε με το πόδι στο… γκάζι και στο 53’ ο Καλλιακούδας σκόραρε με μακρινό σουτ για το 0-5, για να έρθει ο Νίκος Δημόπουλος με σουτ από κοντά στο 73’ να γράψει το 0-6. Το τελικό 0-7 διαμόρφωσε ο Θεοχάρης με κοντινό πλασέ στο 80’, σφραγίζοντας παράλληλα την ευρεία νίκη των φιλοξενούμενων, που έδωσαν ηχηρό μήνυμα ενόψει πλέι οφ.
Α.Ε. 2002: Σαρρής, Μ. Γαλάνης, Σελίνι (46’ Μπόγια), Βέργος, Σφέτσιος, Κόρδα, Παρίσης (75’ Σακελλαρίου), Κωστούλας, Β. Γαλάνης, Στουμποβίκος, Ρακής (65’ Μούσιας).
ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Κοντογιάννης, Γιοβάνης, Αγγελής (65’ Σκούρας), Γιαμαλής, Ράπτης, Καλλιακούδας (65’ Ν. Δημόπουλος), Κ. Δημόπουλος, Καλαμάτας (58’ Μαυρίδης), Βαλωτής (58’ Θεοχάρης), Αραμπατζής (75’ Λ. Δημόπουλος), Αντωνίου.

Δάφνη-Αγία Άννα 1-3
Η Αγία Άννα κέρδισε με 1-3 τη Δάφνη, πετυχαίνοντας τρία τέρματα στο α’ μέρος, γεγονός που τη βοήθησε να «κλειδώσει» νωρίς την υπόθεση νίκη. Μόλις στο 5’ ο Τζοβάρας σημείωσε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους με κεφαλιά. Η Αγία Άννα συνέχισε να πιέζει και στο 36’ πέτυχε το 0-2, με κεφαλιά του Δημήτρη Σέττου, ενώ λίγο πριν το τέλος του πρώτου 45λεπτου και πιο συγκεκριμένα στο 42’, ο Τσελεπής πλάσαρε από κοντά τον Αλπάκη, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ σε 0-3. Από εκεί και πέρα, η Αγία Άννα δεν μπόρεσε να πετύχει άλλο τέρμα, παρά τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν στο παιχνίδι, ενώ το μόνο που πέτυχε η Δάφνη ήταν να μειώσει σε 1-3 με κοντινό πλασέ του Ευαγγελού στο 81’.
ΔΑΦΝΗ: Αλπάκης, Φ. Τσαρέλας, Ντίκας, Νίκου, Γ. Τσαρέλας, Βαλαρούτσος (90’ Ν. Σωτηρόπουλος), Βαρελόπουλος (46’ Χιώτης), Ρίζος (68’ Κουτλουμπάσης), Ευαγγελός, Μαρέδης (85’ Ντελής), Σ. Σωτηρόπουλος.
ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ: Φλίγκος, Στεργίου (58’ Σιώμος), Καλαμάτας, Στεργιόπουλος, Χολέβας, Τσιουρέλης (54’ Α. Σέττος), Τσελεπής (67’ Ματθαίου), Τσέλιος, Δ. Σέττος (76’ Κορέτα), Τζοβάρας (67’ Παπαδημητρίου), Κακάλιας.

Τοξότης-Σκιάθος 3-2
Ο Τοξότης πανηγύρισε δεύτερη σερί νίκη με το 3-2 επί της Σκιάθου. Ο Γιαννακούρας έβγαλε ωραία κάθετη μπαλιά στο Μπραχόλι στο 25’ και στο 55’, με τον τελευταίο να τελειώνει και στις δύο περιπτώσεις με κοντινό πλασέ, πετυχαίνοντας το 1-0 και το 2-0 αντίστοιχα. Στη συνέχεια τη σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε ο Δενελάβας που στο 70’ με πλασέ από μεταβίβαση του Μπραχόλι έκανε το 3-0. Όμως, οι φιλοξενούμενοι δεν τα παράτησαν και αρχικά μείωσαν σε 3-1 με κοντινό πλασέ του Τσικούνα στο 80’, έπειτα από κάθετη μπαλιά του Ντένις Πρίφτι, με τον τελευταίο να κάνει το 3-2 στο 85’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Μάλιστα, η Σκιάθος θα μπορούσε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας από το Βόλο, καθώς ο Ντάσι σκόραρε με πλασέ στο 92’, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε, ως επιθετικό φάουλ.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Καλόγηρος, Παναγιώτου, Χλωρός, Γεωργουλάκος, Σκλαπάνης, Μάστορας, Μπραχόλι (71’ Οικονομίδης), Σιγαλάκος, Γιαννακούρας (61’ Δενελάβας), Γιωτόπουλος, Σαββίδης (51’ Γερακίνης).
ΣΚΙΑΘΟΣ: Τσάκος, Μπομπάι, Τσάκα, Όβερμπεργκ (65’ Θοδωρής), Τουρναβίτης, Ελμαζάι, Μανωλιός (73’ Ντάσι), Τάκα (46’ Ν. Πρίφτι), Τσικούνας, Ντερβίσι (72’ Τσότσος), Γραμματικός (46’ Θ. Σταμέλος).

* Το ρεπό της έκανε η Ακρόπολη, ενώ η Αγία Παρασκευή πήρε στα «χαρτιά» το παιχνίδι με τη Μακρινίτσα.

 

Share
Ετικέτες: Α’ ΕΠΣΘ

Πρόσφατα άρθρα

Βουλή: Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας για τα Τέμπη από 159 βουλευτές

Μετά από μια συνεδρίαση που διεξήχθη σε πολύ υψηλούς τόνους, η πρόταση δυσπιστίας που είχαν…

28 Μαρτίου 2024

Προέβλεψαν οι Simpsons (και) την κατάρρευσης της γέφυρας της Βαλτιμόρης;

Μέχρι και την κατάρρευση της γέφυρα της Βαλτιμόρης είχαν προβλέψει οι Simpsons, υποστηρίζει χρήστης του…

28 Μαρτίου 2024

Την Παρασκευή η ανακοίνωση του νέου κατώτατου μισθού: Αύξηση μεγαλύτερη του 6% – Μικτές αποδοχές μεταξύ 830 – 840 ευρώ

Κλείδωσε και ανακοινώνεται αύριο, Παρασκευή από τον πρωθυπουργό ο νέος κατώτατος μισθός ο οποίος και…

28 Μαρτίου 2024

Στρωμένος με ναρκωτικά ο δρόμος του πρόσφυγα προς την Ευρώπη – Ο επικίνδυνος «σταθμός» Ελλάδα

Φαίνεται πως πέρα από τα φυσικά εμπόδια, τα κυκλώματα και βίαιους πολλές φορές συνοριακούς φρουρούς…

28 Μαρτίου 2024

Πάνω από 1 δισ. «σήκωσαν» οι Έλληνες από τις καταθέσεις τον Φεβρουάριο

Νέα μείωση 1,068 δισ. ευρώ σημείωσαν οι καταθέσεις του ιδιωτικού τομέα τον Φεβρουάριο (μείωση 5,2…

28 Μαρτίου 2024

Καναδάς: Αγωγές από σχολεία κατά Facebook, Snapchat, TikTok – Τους κατηγορούν για διατάραξη της μάθησης

Έλλειψη προσοχής, κενά στη μάθηση και αυξανόμενη κατάθλιψη μεταξύ των μαθητών: Σχολεία του Καναδά προσέφυγαν…

28 Μαρτίου 2024