Ελλάδα

Ασθενής με κορωνοϊό: «Έπεσα από την Ακρόπολη και στάθηκα όρθιος»

Ύστερα από 17 ημέρες νοσηλείας ο ασθενής, φορέας του κορωνοϊού, Αλέξης Αλεξίου, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και έστειλε το δικό του ξεχωριστό μήνυμα μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook.

O Αλέξης Αλεξίου εκτός από τον κορωνοϊό έπασχε από γρίπη Β και από πνευμονία, με τους γιατρούς να του λένε ότι «έπεσε από την Ακρόπολη και σηκώθηκε όρθιος». Ο κ. Αλεξίου εξαίρει το έργο των γιατρών και των νοσηλευτών, ενώ αναφέρει ότι υπάρχουν και οι ασθενείς με κορωνοϊό που απελπίζονται. Μάλιστα, ένας από αυτούς άρχισε να κάνει κακές σκέψεις και τον έσωσαν οι νοσοκόμες.

Αναλυτικά το μήνυμα του Αλέξη Αλεξίου: «ΜΑΖΙ ΝΙΚΗΣΑΜΕ! Μπορεί να έδωσα τη μάχη της ζωής μου με τα πιο ύπουλα τέρατα (θυμίζω γρίπη Β, σοβαρή πνευμονία και covid19 ταυτόχρονα!!!) όμως η μάχη δεν θα είχε κερδηθεί χωρίς την πολύτιμη βοήθεια των γιατρών, των ηρωίδων νοσοκόμων – τραπεζοκόμων – καθαριστριών του Θριάσειου Ελευσίνας! Πάντα με χαμόγελο, αγάπη και περισσή φροντίδα με πενιχρούς μισθούς! Χωρίς την αγάπη, τις χιλιάδες ευχές γνωστών και αγνώστων, το κουράγιο των δικών μου ανθρώπων δεν θα είχε κερδηθεί αυτή η μάχη των μαχών. Ο άνθρωπος έχει τεράστια δύναμη μέσα του, έτσι διαιωνίστηκε. Όμως κάποιοι απελπίζονται. Ένα παλικάρι δίπλα μου πήγε να πηδήξει και τον έσωσαν οι ηρωίδες νοσοκόμες! Διαπραγματεύτηκα σκληρά με τον εχθρό και από σήμερα μετά από συνολικά 24 μέρες ασθενής και 17 μέρες νοσηλείας είμαι σπίτι! Ο διευθυντής της πνευμολογικής κλινικής είπε κατά λέξη: «Ο Αλεξίου έπεσε από την Ακρόπολη έκανε 5 τούμπες και σηκώθηκε όρθιος!» Αυτό θέλω να πω σε όσους νοσηλεύονται και τους οικείους τους: ΚΟΥΡΑΓΙΟ θα δείτε και εσείς το φως σύντομα! ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΣΙΓΑΡΟ (αν κάπνιζα ίσως δεν θα ζούσα τώρα με 3πλο χτύπημα) και οπωσδήποτε ΕΜΒΟΛΙΟ γρίπης! Αυτά για τώρα. Θα επανέλθω με υλικό πολύ δυνατό! Δεν είναι ακόμη η ώρα…».

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το