Αθλητισμός

Αστέρας Ριζομύλου: Θα κινηθούμε νομικά κατά ψευδών δημοσιευμάτων

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του συλλόγου “Αστέρας Ριζομύλου¨ διαψεύδουν σε ανακοίνωσή του σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Ταχυδρόμος, κάνουν λόγο για αναλήθειες σχετικά με το παιχνίδι της ομάδας και ετοιμάζονται να κινηθούν νομικά κατά παντός υπευθύνου προκειμένου να προστατεύσουν τον σύλλογό τους.

Η ανακοίνωση από τον Αστέρα Ριζομύλου:

“Με μεγάλη απορία διαβάσαμε σήμερα δημοσίευμα στην εφημερίδα Ταχυδρόμος και μάλιστα εξώφυλλο το ότι ο διαιτητής κ.Θεοχάρης κ οι βοηθοί του έφυγαν με την αστυνομία από το γήπεδο μας 2,5 ώρες μετά τη λήξη του αγώνα,επίσης η φαντασία του δημοσιογράφου συνεχίζετε και στο κείμενο που συντάχθηκε υποστηρίζοντας ότι έγιναν επεισόδια εντός κ εκτός αγωνιστικού χώρου.
Εμείς σαν Αστέρας Ριζομύλου θα κινηθούμε κατά παντός υπευθύνου προστατεύοντας το όνομα του συλλόγου μας αλλά και τον κόσμο της ομάδος μας.
Περιμένουμε εντός 48ωρών το κείμενο που συντάχθηκε κ δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα 22/10/18 να αποσυρθεί και να γραφτεί η αλήθεια. Ουδέποτε έγιναν επεισόδια εντός η εκτός αγωνιστικού χώρου πάρα μόνο διαμάχες μεταξύ των ποδοσφαιριστών,η αστυνομία ήρθε στο γήπεδο μετά από το κάλεσμα του κ.Θεοχάρη στο ημίχρονο κ αποχώρησε ένα τέταρτο μετά τη λήξη του αγώνα όπως κ η τριάδα των διαιτητών έφυγε περίπου μια ώρα μετά το παιχνίδι διότι έπρεπε να συνταχθεί το φύλλο αγώνος και όχι γιατί υπήρχε κάποιος κίνδυνος.Το μοναδικό μελανό σημείο ήταν το ότι φίλαθλος μας έφτυσε το δεύτερο επόπτη γραμμών κ.Αναστασίου στο χέρι,εμείς σαν διοίκηση του Αστέρα ζητούμε συγγνώμη από τον κ.Αναστασίου και φυσικά καταδικάζουμε το γεγονός.
Τέλος περιμένουμε τη δημόσια συγγνώμη της εφημερίδας Ταχυδρόμος και του αρχισυντάκτη της για της αναλήθειες και το ψευδή δημοσίευμα,όπως και το από ποιόν συλλέχθηκαν αυτές οι πληροφορίες”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το