Τοπικά

Αρνητικά τα τεστ στο προσωπικό και τους ηλικιωμένους του Γηροκομείου Βόλου

Σε επαναληπτικό μοριακό έλεγχο υποβλήθηκε το σύνολο των εργαζομένων αλλά και των ηλικιωμένων στο Γηροκομείο Βόλου,  χθες Πέμπτη, μετά από απόφαση της Διοίκησης και της Διεύθυνσης του Ιδρύματος, λόγω του θετικού κρούσματος σε υπάλληλο του ιδρύματος.

Σήμερα  Παρασκευή η αρμόδια Υπηρεσία της 5ης ΥΠΕ ενημέρωσε την Διεύθυνση του Ιδρύματος ότι τα αποτελέσματα του μοριακού ελέγχου είναι αρνητικά στο σύνολο τους. Το προσωπικό και οι διαβιούντες θα υποβληθούν εκ νέου σε προγραμματισμένο μοριακό έλεγχο που διενεργείται κάθε Πέμπτη τους τελευταίους 4 μήνες. Στο μεσοδιάστημα αυτών των ημερών, στην ύπαρξη και μόνο ενδείξεων, θα πραγματοποιηθούν rapid tests από τους ιατρούς του Ιδρύματος προκειμένου να εξαλειφθεί η παραμικρή πιθανότητα μετάδοσης του ιού.

Σημειώνεται ότι την Τετάρτη 02 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η απολύμανση για δεύτερη φορά στους χώρους του Γηροκομείου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, “η Διοίκηση και το προσωπικό του Ιδρύματος πιστά στο καθήκον τους, συνεχίζουν με αίσθημα ευθύνης να παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και φροντίδα στους ηλικιωμένους όχι απλά μεριμνώντας , αλλά προλαμβάνοντας με τις ενέργειες τους κάθε πιθανότητα δυσμενούς κατάστασης, διασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο την υγιεινή διαβίωση των φιλοξενουμένων”.

(φωτό αρχείου)

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το