Αθλητισμός

Αρνητικά απάντησε η ΠΑΕ Βόλος στο αίτημα του Άρη για εισιτήρια του αγώνα της Κυριακής

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ έκανε αίτημα προς τον Βόλο για χορήγηση εισιτηρίων για τον κυριακάτικο (2/10) αγώνα, στο «Πανθεσσαλικό», ωστόσο η απάντηση ήταν αρνητική.

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Άρης ενημερώνει για το αίτημά της για εισιτήρια στην φιλοξενούμενη ομάδα, το οποίο και δεν έγινε δεκτό από τον Βόλο, με αποτέλεσμα και η Αστυνομία να απαγορεύσει την οργανωμένη μετακίνηση για τον αγώνα στο Πανθεσσαλικό.

Έτσι οι «κιτρινόμαυροι» καλούν τους φίλους τους να μην ταξιδέψουν στο Βόλο, καθώς τα μέτρα θα είναι αυστηρά και «δεν θα μπορεί κανείς να πλησιάσει στον περιβάλλοντα χώρο χωρίς εισιτήριο».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Κατά τη σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του κυριακάτικου αγώνα με την ομάδα του Βόλου Ν.Π.Σ. στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (02/10, 19:30), στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ αιτήθηκε επίσημα όπως της χορηγηθούν 2.000 εισιτήρια.

Ωστόσο, ο Βόλος Ν.Π.Σ. ήταν αρνητικός ως προς το αίτημα της ΠΑΕ Άρης.

Κατά συνέπεια, η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας απαγόρευσε τόσο την οργανωμένη όσο και την μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων του Άρη.

Κατόπιν τούτου, καλούμε τους φιλάθλους μας να μην ταξιδέψουν την Κυριακή στο Βόλο, καθώς δεν θα ανοίξει θύρα (ούτε εκδοτήριο) για φιλοξενούμενους φιλάθλους.

Τα μέτρα της Αστυνομίας, όπως τονίστηκε κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, θα είναι αυστηρά και δεν θα επιτραπεί σε κανέναν να πλησιάσει στον περιβάλλοντα χώρο του Πανθεσσαλικού Σταδίου χωρίς την επίδειξη εισιτηρίου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το