Τοπικά

Αρνήθηκε το δημοτικό συμβούλιο Βόλου ψήφισμα για το ΚΕΘΕΑ

Η παράταξη της πλειοψηφίας στο δημοτικό συμβούλιο Βόλου αρνήθηκε να συναινέσει σε ψήφισμα που κατέθεσε η παράταξη της ΛΑΣ για την αυτονομία του ΚΕΘΕΑ και στην απόφαση συναίνεσε η παράταξη της Νάνσυς Καπούλα, ενώ «λευκό» ψήφισε η παράταξη Παπαδούλη. Την έκδοση ψηφίσματος στήριξε μόνο η παράταξη Μαζί για το Βόλο.

Ο Α. Μπέος υποστήριξε πως ως ένα σημείο στο ΚΕΘΕΑ έχουν δίκαιο αλλά «δεν θα γίνεται πολιτική μέσα από το δημοτικό συμβούλιο.  Σε λίγο δεν θα μπείτε ούτε στην βουλή με την πολιτική που κάνετε’, είπε απευθυνόμενος στους συμβούλους του ΚΚΕ.

«Το δημοτικό συμβούλιο είναι πολιτικό όργανο. Δεν είμαστε δημόσια υπηρεσία», ανταπάντησε ο επικεφαλής της ΛΑΣ κ. Ριζόπουλος και τόνισε πως είναι ντροπή για το δημοτικό συμβούλιο να μη συζητείται ένα θέμα όπως το ΚΕΘΕΑ

«Είμαι υπέρ του θέματος , αλλά αποφασίζω για θέματα που μπορώ να ρυθμίσω αλλά όχι για θέματα για τα οποία αποφασίζουν άλλοι. Η θέση μας είναι κατά της παρέμβασης στο ΚΕΘΕΑ.  Αν εξαρτιόταν από εμάς τότε θα είχαμε όλοι θέση υπέρ του θέματος», είπε ο Α. Μπέος και η παράταξη Μαζί για το Βόλο με τον Ιάσονα Αποστολάκη  τόνισαν πως η συγκεκριμένη υπόθεση αφορά όλη την κοινωνία στο σύνολό της και όλες τις οικογένειες.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το