Τοπικά

«Αρκετή ζημιά έχει κάνει στον Βόλο η δημοτική αρχή Μπέου – Θα πάει στα αζήτητα αφήνοντας πίσω ένα μαύρο παρελθόν»

Ευθύνες στη δημοτική αρχή Μπέου για τις αρνητικές εξελίξεις στην υπόθεση της ΕΡΓΗΛ αποδίδει η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας, κάνοντας λόγο για «περίεργη αδράνεια».
«Η παρούσα δημοτική αρχή», όπως μεταξύ άλλων τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, «αρκετή ζημιά έχει κάνει στην πόλη, σε όλους τους τομείς, και θα πάει στα αζήτητα, αφήνοντας ένα κακό και μαύρο παρελθόν στην πόλη, που δεν έχει προηγούμενο».
Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Η “βόμβα” της ΔΕΥΑΜΒ έσκασε στα χέρια της παρούσης Δημοτικής Αρχής, η οποία επί τέσσερα χρόνια δεν φρόντισε να την απασφαλίσει. Όσο και αν μέμφεται προηγούμενες Δημοτικές Αρχές, η βασική ευθύνη ανήκει στην ίδια. Η ΕΡΓΗΛ, εξαιτίας της περίεργης αδράνειας της Δημοτικής Αρχής του κ. Μπέου, έχει βάλει χέρι για τα καλά στο ταμείο της ΔΕΥΑΜΒ. Φταίνε, λέει η Δημοτική Αρχή, οι δικαστές που δεν περίμεναν μερικούς μήνες για να βγει η απόφαση του Εφετείου, που μπορεί να δικαίωνε τη ΔΕΥΑΜΒ και να αναγνώριζε ότι η ΕΡΓΗΛ δεν έχει πραγματοποιήσει το έργο για το οποίο διεκδικεί χρήματα. Μα εσείς επί 3,5 χρόνια περιφέρατε μια αγωγή από ημερομηνία σε ημερομηνία μέχρι η ΕΡΓΗΛ να καταφέρει να αρπάξει τα χρήματα των πολιτών του Βόλου. Εσείς λοιπόν δεν έχετε καμία ευθύνη; Για το ότι αναγνωρίσατε εξωσυμβατικές εργασίες της ΕΡΓΗΛ, όταν αυτή δεν έχει πραγματοποιήσει ούτε καν τις συμβατικές, δεν έχετε καμία ευθύνη; Ποιον κοροϊδεύετε; Ζητήστε τουλάχιστον ένα συγνώμη από τους πολίτες. Αλλά και αυτή ακόμα δεν μας αρκεί.
Είναι βέβαιο ότι το πρόβλημα θα κληρονομήσει η επόμενη Δημοτική Αρχή, που με την ψήφιση της απλής αναλογικής θα είναι άλλη. Η παρούσα αρκετή ζημιά έχει κάνει στην πόλη, σε όλους τους τομείς. Και θα πάει στα αζήτητα, αφήνοντας πίσω της βρισιές, ψέματα, μηνύσεις, μίσος προς τους πολίτες, λουλουδάκια και τα λαμπάκια. Αφήνοντας ένα κακό και μαύρο παρελθόν στην πόλη, που δεν έχει προηγούμενο.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το