Αθλητισμός

Άρης: Ο Βόλος ας ψάξει αλλού τις ευθύνες

Η ΠΑΕ Άρης απάντησε στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος, υψώνοντας ασπίδα προστασίας στους φιλάθλους της: «Έχουν δώσει πολλάκις μαθήματα οπαδικής συμπεριφοράς, ο Βόλος ας ψάξει τις ευθύνες εκεί που βρίσκονται και όχι όπου τον βολεύει», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση. Αναλυτικά: «Παρακολουθούμε με έκπληξη και θυμό το ρεσιτάλ υποκρισίας όλων των… υπεύθυνο-ανεύθυνων για όσα συνέβησαν την περασμένη Κυριακή στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Ως εδώ και μη παρέκει όμως.

Η αλήθεια έχει ως εξής: Η ΠΑΕ Άρης δεν αιτήθηκε και δεν παρέλαβε εισιτήρια για το παιχνίδι με το Βόλο Ν.Π.Σ. κι ως εκ τούτου δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη. Είναι εντελώς άδικη η δίωξη σε βάρος μας και θα το αποδείξουμε αυτό με τα ατράνταχτα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας.

Επίσης, οι φίλαθλοί μας αγόρασαν κανονικά εισιτήρια από εκδοτήριο, που ήταν ανοιχτό το πρωί της Κυριακής και στη συνέχεια δεν τους επετράπη η είσοδος στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Για όλα υπάρχουν αποδείξεις.

Συνεπώς, ας πάψουν κάποιοι να ρίχνουν τις ευθύνες στους φιλάθλους της ομάδας μας. Οι φίλαθλοί μας δεν έχουν δώσει ποτέ δικαιώματα με την συμπεριφορά τους, πόσο μάλλον όταν ακολουθούν την ομάδα μας εκτός έδρας.

Απεναντίας, έχουν παραδώσει πολλάκις μαθήματα οπαδικής συμπεριφοράς και έχει αναγνωριστεί αυτό από όλη τη φίλαθλη Ελλάδα.

Ο Βόλος Ν.Π.Σ. ας ψάξει για τις ευθύνες εκεί που πραγματικά βρίσκονται κι όχι εκεί που τον βολεύει…».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το