Ελλάδα

Αργυρούπολη: Σε σοκ η οικογένεια του 14χρονου που αυτοκτόνησε – Τι ανέφερε στις αρχές ο πατέρας

Σοκαρισμένο είναι το Πανελλήνιο με την αυτοκτονία του 14χρονου μαθητή από την Αργυρούπολη, ο οποίος βρέθηκετην Κυριακή απαγχονισμένος στο μπαλκόνι του σπιτιού του λίγο αφ΄ότου είχε επιστρέψει από το πάρτι.
Πολλά είναι τα αναπάντητα ερωτήματα τόσο για τους λόγους που οδήγησαν το παιδί σε αυτή την μοιραία πράξη, όσο και για τα σημειώματα που είχε γράψει κατονομάζοντας 6 συμμαθητές του ως ηθικούς αυτουργούς.
Ωστόσο, την κόλαση που ζούσε ο 14χρονος μαθητής φαίνεται να μην γνώριζαν οι γονείς του. Συμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, η οικογένειά του ακόμη δεν είναι σε θέση να καταθέσει στην αστυνομία εξαιτίας του σοκ που έχει δεχτεί.

Τα πρώτα λόγια του πατέρα στις αρχές φανερώνουν άγνοια καθώς όπως φαίνεται να ανέφερε ο ίδιος, δεν υπήρχε καμία ένδειξη στο σπίτι που να φανερώνει τα όσα ο 14χρονος περιέγραφε στα σημειώματά του.
Να σημειωθεί πως δεν υπήρχε ένα σημείωμα, αλλά πολλά στα οποία ο 14χρονος περιέγραφε το bullying που δεχόταν στο σχολείο από τους συμμαθητές τους.
Στο τελευταίο μάλιστα ο ίδιος κατονόμασε 6 από τους συμμαθητές τους ως υπεύθυνους.

Τι έγραφε το σημείωμα

«Αγαπάω τη μητέρα μου, τον πατέρα μου και τον αδερφό μου» γράφει και κατονομάζει τους έξι συμμαθητές του. Ο ίδιος ανέφερε μάλιστα στο τέλος : «Αυτοί με κατέστρεψαν. Καταστρέψτε τους».
Ο 14χρονος είχε τελειώσει την Ά Λυκείου και σε αυτή την μοιραία για την ζωή του πράξη προέβη την Κυριακή, λίγη ώρα αφ΄ότου είχε επιστρέψει από ένα πάρτι.
Την υπόθεση ερευνά το τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και αναμένεται να εξεταστούν οι λογαριασμοί του αυτόχειρα στα social media ώστε να διαπιστωθεί αν προκύπτουν από εκεί στοιχεία για τα όσα κατήγγειλε ο 14χρονος.

Πηγή: iefimerida

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το