Αθλητισμός

Αργυρό μετάλλιο ο Αδαλόγλου της Νίκης στον 1ο Αγώνα ορεινής ποδηλασίας που διοργάνωσε ο ΠΑΟΚ

Μετάλλιο κατέκτησε το τμήμα ποδηλασίας της Νίκης Βόλου σε αγώνα στη Θεσσαλονίκη. Πιο συγκεκριμένα οι «κυανόλευκοι» ποδηλάτες πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση στον 1ο αγώνα mountain bike (ορεινής ποδηλασίας), τον οποίο διοργάνωσε το τμήμα ποδηλασίας του ΠΑΟΚ στο περιαστικό δάσος του Σέιχσου στη Θεσσαλονίκη την περασμένη Κυριακή.
Το τμήμα ποδηλασίας του βολιώτικου συλλόγου πανηγύρισε ένα αργυρό μετάλλιο με τον αθλητή Μ. Αδαλόγλου και μια πολύ καλή (συγκεκριμένα την 4η) θέση με τον αθλητή Σ. Μορφόπουλο. Να σημειωθεί πως για λόγους υγείας δεν συμμετείχε τελικά ο τρίτος αθλητής του τμήματος.

Επόμενος σταθμός αγωνιστικά, είναι το Μεγαλόβρυσο του Δήμου Αγιάς στον Νομό Λάρισας την επόμενη Κυριακή 17/2. Στον συγκεκριμένα αγώνα το τμήμα ποδηλασίας της Νίκης θα συμμετάσχει με τέσσερις αθλητές στο αγώνισμα Ολυμπιακού ΜΤΒ cross country.
Οι αθλητές του τμήματος ποδηλασίας του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη» βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Δείχνει δυνατή και με στοχευμένες προπονήσεις αποσκοπεί πάντα στην κορυφή.
Στο τέλος του μήνα θα είναι έτοιμη και η αγωνιστική ενδυμασία για το 2019-2020. Η συγκεκριμένη ενδυμασία θα είναι έκπληξη και οι υπεύθυνοι του τμήματος ανυπομονούν να την παρουσιάσουν.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το