Αθλητισμός

Αργυρό μετάλλιο με ρεκόρ ο Κοντοβάς στο Πανελλήνιο κολύμβησης παίδων-κορασίδων

Μία ακόμη αγωνιστική χρονιά ολοκληρώνεται για την αγωνιστική ομάδα κολύμβησης του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη». Αρχικά συμμετέχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων που άρχισε χθες στη Θεσσαλονίκη και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 14 Ιουλίου.
Η συνέχεια θα δοθεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παμπαίδων-παγκορασίδων Α’ και Β’. Η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στον Βόλο στις 16-18/7/2019 και 20-22/7 αντίστοιχα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες η αρχή ήταν εντυπωσιακή για τη Νίκη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων. Ο Γιάννης Κοντοβάς κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στα 100 μέτρα πεταλούδα παίδων καταρρίπτοντας το ατομικό του ρεκόρ.

Η αγωνιστική ομάδα του τμήματος κολύμβησης της Νίκης αποτελείται από 18 αθλητές και αθλήτριες, που είναι οι παρακάτω: Ακριβούση Ματίνα, Αναστασάκης Δημήτρης, Αράμπογλου Κωνσταντίνα, Γελαδάρη Στεφανία, Γκέκας Λάζαρος, Ευθυμίου Παντελής, Ιωαννίδης Γιάννης, Καλαμπούκας Νίκος, Κασαπλέρη Βικτώρια, Κοντοβάς Γιάννης, Κοττά Σταυρούλα, Μεριστούδη Βαΐα, Μιαρίτης Αλέξανδρος, Ξενιτοπούλου Καλλιόπη, Τσαλούχου Χαρά, Χατζηεφραιμίδου Μαρία, Χατζηεφραιμίδου Μαρίνα, Χατζηεφραιμίδου Σταυρούλα.
Την αποστολή συνοδεύει ο προπονητής Δημήτρης Αδαμόπουλος.

Το τμήμα κολύμβησης της Νίκης σε ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής: «Η χρονιά ήταν συναρπαστική και οι συγκινήσεις που έζησαν και μας χάρισαν τα παιδιά μας είναι αξέχαστες. Συνεχίζουν με την ίδια διάθεση και πάθος μέχρι την κορύφωση αυτού του αγωνιστικού κύκλου.
Ένα μεγάλο μπράβο επίσης στους εξαιρετικούς γονείς και τους προπονητές των παιδιών μας που στηρίζουν και ενισχύουν τις προσπάθειες τους.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους υποστηρικτές των παιδιών και της ομάδας μας. Είναι όλα τα παιδιά μας νικητές στο μυαλό και στην καρδιά μας. Αυτό είναι και το σύμβολο της ομάδας που μας κάνει πιο δυνατούς και ικανούς για τα πάντα.

Οι ευχές μας για καλή επιτυχία θα συνοδεύουν τις προσπάθειες όλων. Τους αξίζουν στον καθένα και σε όλη την υπέροχη ομάδα μας τα καλύτερα στη μεγάλη στιγμή αυτής της αγωνιστικής χρονιάς. Θα είμαστε όλοι εκεί να τους θαυμάσουμε και να καμαρώσουμε τις προσπάθειες τους.
Να είναι όλα τα παιδιά καλά και να απολαύσουν τον ωραίο αγώνα που θα δώσουν και στο τέλος να πανηγυρίσουμε για ακόμη μια φορά για αυτό που αξίζουν και θα κερδίσουν. Τις μοναδικές στιγμές και συγκινήσεις που ο αθλητισμός χαρίζει και θα τις ζήσουν.
Γι’ αυτό που πραγματικά είναι και η ίδια η ζωή. Ένας συναρπαστικός αγώνας. Είστε όλοι νικητές. Θερμά συγχαρητήρια. Καλή επιτυχία…»

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το