Τοπικά

Αργύρης Κοπάνας: «Ολοκληρώνεται ο δρόμος Μακρινίτσα-Κουκουράβα»

“Ένα σημαντικό έργο ολοκληρώνεται, το οποίο αφορά την αποκατάσταση της κατολίσθησης, που εκδηλώθηκε στην επαρχιακή οδό Μακρινίτσας-Κουκουράβας-Βόλου, στη θέση «Μπράνη» και προκάλεσε την καταστροφή και υποχώρηση στο ρέμα των τοιχίων βαρύτητας και αντιστήριξης και την απώλεια του οδοστρώματος” αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο αντιδήμαρχος περιφερειακών ενοτήτων Δήμου Βόλου Αργύρης Κοπάνας.  Το Σαββατοκύριακο, ο αντιδήμαρχος, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Μακρινίτσας, Βαγγέλη Σαρακατσάνο, ήταν παρών στις εργασίες, που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και βαίνουν προς ολοκλήρωση.
Σε δηλώσεις του ο Αργύρης Κοπάνας ανάφερε τα εξής: « Το ενδιαφέρον του Δημάρχου μας, Αχιλλέα Μπέου, για τις δημοτικές ενότητες και όλα μας τα χωριά είναι διαρκές και έντονο. Ακόμη ένα σημαντικό έργο ολοκληρώνεται. Μέσα σε συνθήκες πανδημίας και καραντίνας, οφείλουμε να συνεχίζουμε τα έργα και τις παρεμβάσεις μας και να αντιμετωπίζουμε τα ζητήματα της καθημερινότητας. Πρόκειται για μια δύσκολη εξίσωση, αλλά δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να τα καταφέρουμε.
Στην Μακρινίτσα ολοκληρώνεται το σημαντικό αυτό έργο παρά τις δυσκολίες εξαιτίας της παρατεταμένης καραντίνας. Κατασκευάστηκαν ήδη καινούρια τοιχία αντιστήριξης και γενικότερης σταθεροποίησης σε μήκος 110 μέτρων, κεφαλόδεσμοι με πασσάλους σε διπλή σειρά μήκους 10 και 12 μέτρων, πεζοδρόμιο και σκυρόδεση του οδοστρώματος.
Το έργο συνεχίζεται, για να δοθεί σύντομα ο δρόμος σε κυκλοφορία από τον Δήμαρχο Αχιλλέα Μπέο, με εργασίες οδοστρωσίας και ασφαλτόστρωσης και τέλος με την τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων, στηθαίων ασφαλείας και σήμανσης».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το