Τοπικά

Αργύρης Κοπάνας: Νέες πλατείες και παιδικές χαρές στις συνοικίες της Αγριάς

Με δύο νέες πλατείες, που περιλαμβάνουν παιδικές χαρές και ζώνες ανάπαυσης και πρασίνου, ο Δήμος Βόλου αναβαθμίζει αισθητικά και λειτουργικά τις συνοικίες της Αγριάς.
Ο αντιδήμαρχος περιφερειακών ενοτήτων Δήμου Βόλου, Αργύρης Κοπάνας, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Αγριάς, Ηλία Ντενέζο, βρέθηκε στη νέα παιδική χαρά στο Σουτραλί και συνομίλησε  με γονείς και κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι, όπως αναφέρει, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το έργο.
Ο Αργύρης Κοπάνας σε δήλωσή του αναφέρει τα εξής: « Ακόμη μία καινούρια, ασφαλή και όμορφη παιδική χαρά άνοιξε τις πόρτες της για να υποδεχθεί και να αγκαλιάσει τους μικρούς μας φίλους. Πρόκειται για χώρο δημιουργικού παιχνιδιού, ανάπτυξης δεξιοτήτων και χαράς για τα παιδιά. Η παιδική χαρά χωροθετήθηκε εντός της νέας πλατείας, που διαμόρφώσαμε στη συμβολή των οδών Τσατάλου-Ηρώων Πολυτεχνείου-Σουτραλί, η οποία πλατεία εκτός από την παιδική χαρά περιλαμβάνει ζώνες πρασίνου, ελεύθερης κίνησης και ξεκούρασης».


Στη συνέχεια, ο Αργύρης Κοπάνας προέβη σε αυτοψία στην υπό κατασκευή νέα πλατεία στην περιοχή των προσφυγικών: «Η νέα αυτή πλατεία, ανέφερε ο κ. Κοπάνας, θα είναι προσβάσιμη μέσα από πεζόδρομους, οι οποίοι καταλήγουν στην οδό Ματσάγκου, έχει πρόσωπο στην οδό Ρήγα Φεραίου και στην οδό Δημοκρατίας και θα περιλαμβάνει δύο παιδικές χαρές για ξεχωριστές ηλικιακές ομάδες, καθιστικούς χώρους και ζώνες πρασίνου. Αναμένεται να ολοκληρωθεί την άνοιξη εφόσον δεν προκύψουν προβλήματα λόγω της πανδημίας».
Τέλος, ο κ. Κοπάνας υπογράμμισε ότι: «οι καινούριες πλατείες και παιδικές χαρές στην Αγριά θα μαγνητίζουν μικρούς και μεγάλους και θα αποτελούν σημείο αναφοράς για τις γειτονιές. Άλλωστε, το όραμα του δημάρχου μας, Αχιλλέα Μπέου, είναι να αναβαθμίσουμε την ποιότητα ζωής των συνδημοτών μας σε κάθε γωνιά και γειτονιά του Δήμου μας».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το