Τοπικά

Αργύρης Κοπάνας: Νέα παιδική χαρά κατασκευάζεται στο Αιδίνι

Τις εργασίες κατασκευής της νέας παιδικής χαράς στο Αιδίνι επιθεώρησε ο αντιδήμαρχος Περιφερειακών Ενοτήτων του Δήμου Βόλου, Αργύρης Κοπάνας μαζί με τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου, Δημήτρη Βαλκανιώτη.
Ο Αργύρης Κοπάνας ανάφερε τα εξής: «Μια νέα παιδική χαρά κατασκευάζεται από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Βόλου στο Αιδίνι, σε ένα από τα πιο απομακρυσμένα χωριά του Δήμου μας, για να υποδεχθεί τους λιλιπούτειους φίλους μας.
Διαμορφώσαμε ένα χώρο ψυχαγωγίας για τα παιδιά με ασφαλή παιχνίδια (κούνιες, τραμπάλα, τσουλήθρα, θέση ελατήριο), με προστατευτικό ελαστικό τάπητα, με βρυσούλα και περίφραξη. Έτσι, ακόμη ένα αίτημα της τοπικής κοινωνίας υλοποιείται και είμαστε για αυτό ιδιαίτερα χαρούμενοι.
Οι τεχνικές μας υπηρεσίες ολοκληρώνουν μια σειρά από μελέτες νέων παιδότοπων, η δημοπράτηση των οποίων θα πραγματοποιηθεί το επόμενο διάστημα, με στόχο όλα τα χωριά μας να αποκτήσουν μια σύγχρονη, ασφαλή και όμορφη παιδική χαρά.
Όπως αντιλαμβάνεστε, τα χωριά μας βρίσκονται στην κορυφή του ενδιαφέροντος και των προτεραιοτήτων της δημοτικής αρχής του Αχιλλέα Μπέου, με μια σειρά σημαντικών παρεμβάσεων. Οι νέες παιδικές χαρές, που έρχονται να προστεθούν σε εκείνες που ήδη κατασκευάστηκαν το προηγούμενο χρόνο, θα δώσουν ζωντάνια στις πλατείες και χαρά και χαμόγελα στα παιδιά των χωριών μας. Θα είναι ένα σημείο αναφοράς για δημιουργικό παιχνίδι για κάθε περιφερειακή ενότητα.
Σε αυτόν των σχεδιασμό των παιδικών χαρών καταθέτουμε όλη μας την αγάπη για τους μικρούς μας φίλους».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το