Αθλητισμός

Αργύρης: Αδικήσαμε τους εαυτούς μας

Την άποψη ότι οι παίκτες της Νίκης έχουν αδικήσει τους εαυτούς τους μέχρι στιγμής εξέφρασε ο Άγγελος Αργύρης. Ο Βολιώτης ποδοσφαιριστής έκανε λόγο για ένα δύσκολο πρωτάθλημα και τόνισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα κάνουν το παν προκειμένου η ομάδα να βρεθεί ψηλότερα.

 Ο Άγγελος Αργύρης μίλησε στο Sportkyklades.gr για τα εξής θέματα:

Για το «διπλό» της Νίκης σε βάρος της Σαντορίνης: «Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια αλλά έχουμε αδικήσει τους εαυτούς έως τώρα. Έχουμε χάσει πάρα πολλούς βαθμούς. Τώρα κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είχαμε πει ότι έχουμε μπροστά μας έξι τελικούς.. Έχουμε κάνει μέχρι τώρα δύο νίκες, κοιτάζουμε τώρα τα άλλα τέσσερα ματς. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και πάμε να τα κερδίσουμε ένα προς ένα».

Για το ότι η Νίκη δεν έχει διαγράψει πορεία ανάλογη της ποιότητας και της εικόνας της στους αγώνες: «Όπως προανάφερα, νομίζω ότι έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας μέχρι τώρα. Πιστεύω ότι είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, πρωτάθλημα μίας ταχύτητας, κάτι που κανείς δεν περίμενε. Εν μέσω πανδημίας κανείς δεν ήξερε πώς θα εμφανιστούμε. Ωστόσο δεν μας βγήκαν πολλά πράγματα. Προσπαθήσαμε να δώσουμε όλοι οι παίκτες το 100%,, δεν μας βγήκε και τώρα κάνουμε μία προσπάθεια να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Για το αν οι «κυανόλευκοι» εμφανίστηκαν περισσότερο αποφασισμένοι σ’ ένα παιχνίδι όπου κυριάρχησαν οι προσωπικές «μονομαχίες»: «Πράγματι πιστεύω ότι ήμασταν αποφασισμένοι και γι’ αυτό πήγαμε στη Νάξο. Ήρθαμε για να κερδίσουμε κάθε μονομαχία. Πλέον γνωρίζουμε ότι το πρωτάθλημα ευτυχώς ή δυστυχώς κρίνεται στις προσωπικές μονομαχίες και όποιος το θέλει πιο πολύ κερδίζει και αυτό φάνηκε και κόντρα στη Σαντορίνη».

Για τη Σαντορίνη που αναγκάζεται να ταξιδεύει συνεχώς για να παίζει: «Δυστυχώς το ελληνικό πρωτάθλημα εδώ μας έχει φτάσει. Δεν ξέρω αν αυτό είναι κατάντια. Πάντως τα παιδιά έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια και αξίζουν κάθε σεβασμό. Γνωριζόμαστε με κάποιους παίκτες, ενώ εγώ γνωρίζω τον προπονητή (σ.σ. τον Νίκο Παντέλη). Θα ήθελα να τους δώσω συγχαρητήρια γιατί αυτή τη στιγμή κάνουν έναν άθλο και πιστεύω ότι τους αδικεί η βαθμολογία επίσης».

Για το αν η κατάσταση στην ουρά θα παραμείνει ως έχει και δεν θα κινδυνέψουν Νίκη και Σαντορίνη: «Δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια. Απομένουν ακόμη τέσσερις αγωνιστικές και πολλά μπορούν ν’ αλλάξουν. Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται».

Για το κλίμα που επικρατεί στη Νίκη και αν οι παίκτες έχουν συνειδητοποιήσει σε ποια ομάδα βρίσκονται: «Είμαι γέννημα θρέμμα της Νίκης και ευτυχώς πρόλαβα να παίξω με τη φανέλα της στην Α’ Εθνική. Λόγω της πανδημίας δεν βρήκαμε τον κόσμο στο γήπεδο, ώστε να δείξουμε τη δυναμική που έχουμε και είναι κρίμα. Ωστόσο ξέρουμε ότι οι φίλαθλοι είναι δίπλα μας, δεχόμαστε πολλά μηνύματα και τους θέλουμε στο πλευρό μας.

Για το πώς είναι να αγωνίζεται σε άδεια γήπεδα: «Είναι πολύ λυπηρό. Κατ’ αρχήν πιστεύω ότι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και ο ερασιτεχνικός αθλητισμός γενικότερα είναι η «καρδιά» όλων των σπορ. Έχουμε γυρίσει πολλά χρόνια πίσω και η κατάσταση θα έλεγα ότι είναι τραγική. Ωστόσο τι μπορούμε να κάνουμε; Ευελπιστούμε να περάσει γρήγορα και να δούμε τον κόσμο ξανά στα γήπεδα».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το