Αθλητισμός

Αργυρή πανελληνιονίκης η Κόκκαλη της Νίκης στο Πανελλήνιο στίβου Λυκείων

Με ένα αργυρό μετάλλιο, ατομικό ρεκόρ και πολύ καλές εμφανίσεις, επέστρεψαν από τα Ιωάννινα τρεις αθλητές της Νίκης Βόλου, που συμμετείχαν στην τελική φάση του σχολικού πρωταθλήματος Λυκείων. Οι αγώνες φιλοξενήθηκαν στο Πανηπειρωτικό στάδιο των Ιωαννίνων, «Ζωσιμάδες».
Στη συγκεκριμένη διοργάνωση συμμετείχαν ο Σταμάτης Ασημακόπουλος, ο Χρήστος Γκαράς και η Κατερίνα Κόκκαλη, που εκπροσώπησαν και τον Γ.Σ.Β. «Η Νίκη», ενώ τους συνόδεψε ο προπονητής της αγωνιστικής ομάδας του τμήματος στίβου του συλλόγου Αποστόλης Βλαχάβας. Να σημειωθεί ότι οι τρεις αθλητές-μαθητές, ήταν οι μοναδικοί από τη Μαγνησία, που συμμετείχαν στους αγώνες.

Η Κατερίνα Κόκκαλη κατέκτησε τη 2η θέση στον τελικό του τριπλούν με επίδοση 12,06μ. και στέφθηκε αργυρή πανελληνιονίκης. Ο Χάρης Ασημακόπουλος με επίδοση 13,68μ. στον τελικό του τριπλούν και ατομικό ρεκόρ κατετάγη στην 8η θέση.
Ο Χρήστος Γκαράς έτρεξε στα 400μ. μετ’ εμποδίων και κατέλαβε την 5η θέση (λόγω πτώσης στο προτελευταίο εμπόδιο). Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης και έφορος του τμήματος στίβου Στέργιος Φάτσης και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Χρόνης Βελέντζας, Δημήτρης Μπατζανός και Γιώργος Τάκης συγχαίρουν τους αθλητές για τις επιτυχίες τους και τους εύχονται καλή συνέχεια στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το