Ελλάδα

Αργολίδα: Ανατροπή στην υπόθεση της «μαύρης χήρας»

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως γύρω από την υπόθεση της δολοφονίας του καπετάνιου στην Κοιλάδα της Αργολίδας. Από τα στοιχεία προκύπτει ότι καθοριστικό ρόλο στην υπόθεση έπαιξε μία γυναίκα.
Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Star, η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου στο κινητό του Θανάση Λάμπρου, έφερε στο φως την στενή σχέση που διατηρούσε με μια συνάδελφό του. Ένα μήνυμα της μυστηριώδους γυναίκας φαίνεται να όπλισε το χέρι της συζύγου του, σύμφωνα με οικογένεια του άτυχου καπετάνιου:

«Τι κάνεις πώς είσαι σήμερα; Θέλεις να γίνω η νοσοκόμα σου;», έγραφε.
«Ήταν πολύ κολλητοί φίλοι και της έλεγε τα προβλήματά του. Πρέπει να διάβασε το μήνυμα που έστειλε στον αδερφό μου και της γυρίσανε τα μάτια να το πω έτσι απλά, μη σου πω ότι μπορεί να είχε πέσει και η πρώτη εκπυρσοκρότησε και το όπλο όπως είπε διαβάζει και το μήνυμα και αποτελειώθηκε έγινε το τελειωτικό… ο φόνος», λέει η αδερφή του θύματος.
Η στενή σχέση που είχε με την συγκεκριμένη γυναίκα, με την οποία δούλευαν μαζί σε έναν εφοπλιστή, εκείνη ως καμαριέρα και ο Λάμπρου ως καπετάνιος αποτυπώνεται στα 1760 μηνύματα που αντάλλαξαν τους τελευταίους δυο μήνες.

1760 μηνύματα σε δύο μήνες
Παρά το πλήθος των μηνυμάτων είναι μια γυναίκα στην οποία έχει σταθεί πάρα πολύ η υπεράσπιση. Δεν φαίνεται να υπάρχει αυτή η γυναίκα η φίλη του θύματος εμπλεκόμενη άμεσα στο έγκλημα.
Η γυναίκα κατέθεσε στο δικαστήριο για την σχέση της με τον άτυχο καπετάνιο. Ο Θανάσης ήταν προβληματισμένος με το γάμο του και αρνούμαι ότι έχω οποιαδήποτε ερωτική σχέση με το θύμα.

Ο δικηγόρος της μαύρης χήρας η οποία εκτίει ισόβια ποινή κάθειρξης, θα προσκομίσει στο δικαστήριο στοιχεία που θα αποκαλύψουν όπως ισχυρίζεται τον πραγματικό δολοφόνο του Θανάση Λάμπρου που βρέθηκε με δυο σφαίρες στο σπίτι ενός φίλου του στην Κοιλάδα της Ερμιόνης.
«Θα έχουμε δηλαδή εκπλήξεις και νομίζω ότι μέχρι το τέλος της διαδικασίας θα έχουμε και συγκεκριμένους ανθρώπους όπως και συγκεκριμένα ονόματα τα οποία έχουν εμπλακεί στην δολοφονία του Θανάση Λάμπρου. Και σας διαβεβαιώνω ότι ο κλοιός σφίγγει. Όλα τα έγγραφα μας δείχνουν προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις», λέει ο δικηγόρος της κατηγορούμενης.

Η πλευρά της κατηγορουμένης τονίζει ότι το κατηγορητήριο θα καταρρεύσει και η μαύρη χήρα θα βγει από την φυλακή, καθώς θα βρεθούν οι πραγματικοί ένοχοι της δολοφονίας του Θανάση Λάμπρου.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το