Τοπικά

Αργ. Κοπάνας: “Καινούριες παιδικές χαρές σε 10 χωριά του Δήμου μας από την δημοτική αρχή του Αχιλλέα Μπέου”

Τον Άγιο Ονούφριο επισκέφθηκε ο Αντιδήμαρχος Δημοτικών Ενοτήτων Δήμου Βόλου, Αργύρης Κοπάνας, στο σημείο (επί των οδών Αγίας Βαρβάρας και Πιτσιώρη), όπου εκτελούνται εργασίες διαμόρφωσης του χώρου για την δημιουργία καινούριας παιδικής χαράς.
Ο κ. Κοπάνας τόνισε ότι “ξεκίνησε το σπουδαίο έργο της δημιουργίας καινούριων παιδικών χαρών σε δέκα χωριά του Δήμου μας από την δημοτική αρχή του Αχιλλέα Μπέου. Πρόκειται για σύγχρονες, μοντέρνες, ασφαλείς, πιστοποιημένες παιδικές χαρές, που θα δώσουν ζωντάνια και ακόμη περισσότερη ομορφιά σε 10 χωριά μας και συγκεκριμένα σε Άγιο Ονούφριο, Άνω Βόλο, Σταγιάτες, Μακρυνίτσα, Δράκεια, Άγιο Βλάσιο, Φυτόκο, Μελισσιάτικα, Μικροθήβες και θα ακολουθήσει ο Άγιος Λαυρέντιος.”
Ο Αντιδήμαρχος σημείωσε οτι “από την έναρξη της θητείας της δημοτικής αρχής του Αχιλλέα Μπέου έχουν επενδυθεί πάνω από 1.000.000 ευρώ για την διαμόρφωση νέων παιδικών χαρών και έχουν ήδη κατασκευαστεί 45. Δημιουργούμε μικρές “οάσεις” παιχνιδιού και αναψυχής σε κάθε συνοικία του πολεοδομικού μας συγκροτήματος και σε κάθε χωριό του Δήμου μας. Έτσι, ακόμη μια δέσμευση του Δημάρχου μας, Αχιλλέα Μπέου, υλοποιείται, εκπληρώνεται στο ακέραιο και είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι με αυτό το έργο, διότι στους τόπους παιχνιδιού καθημερινά βλέπουμε την χαρά και τα χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών”.

Ο κ. Κοπάνας μιλώντας για την παιδική χαρά του Αγίου Ονουφρίου ενημέρωσε ότι “η συνολική επιφάνεια είναι περίπου 900τμ, η παιδική χαρά θα οριοθετηθεί με μεταλλική περίφραξη, ο εξοπλισμός θα είναι μοντέρνος, τα παιχνίδια πιστοποιημένα για ατομικό και ομαδικό παιχνίδι, το δάπεδο ασφαλές για τα παιδιά, ενω θα εξασφαλίζεται η πρόσβαση και η κίνηση των ΑΜΕΑ”.
Τέλος, ο κ. Κοπάνας υπογράμμισε ότι “το έργο της δημιουργίας των νέων παιδικών χαρών τελεί υπό την επίβλεψη των τεχνικών υπηρεσιών και του αρμόδιου αντιδημάρχου, Θ. Θεοδώρου, και αποτέλεσε αίτημα των τοπικών προέδρων και των δημοτών των χωριών”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το