Τοπικά

Αρχίζουν οι εργασίες ανακατασκευής πεζοδρομίων στην οδό Ελ. Βενιζέλου από τη Γαλλίας έως Αργοναυτών

Από την Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου 2019, ξεκινούν οι εργασίες ανακατασκευής πεζοδρομίων στην οδό Ελ. Βενιζέλου (Ιωλκού) από την οδό Γαλλίας έως την οδό Αργοναυτών με στόχο την δημιουργία διαδρομής ΑμεΑ στο κέντρο της πόλης.   Προβλέπεται να γίνει πλήρης αποξήλωση της παλιάς πλακόστρωσης και κατασκευή νέας με προκατασκευασμένες πλάκες 40Χ40 ενώ θα γίνει αντικατάσταση και των καλυμμάτων των φρεατίων με νέα καλύμματα ιδιοκατασκευής με πλάκα πεζοδρομίου για την επίτευξη ομοιομορφίας σε ολόκληρη την επιφάνεια των πεζοδρομίων. Επίσης θα κατασκευαστεί επί του πεζοδρομίου διάδρομος ΑΜΕΑ με την χρήση κατάλληλης πλάκας πεζοδρομίου καθώς και κατασκευή διαβάσεων ΑΜΕΑ (ράμπες). Όλες οι πλάκες πεζοδρομίου θα επιλεγούν κατόπιν έγκρισης από την επίβλεψη. Τέλος θα γίνουν και οι απαραίτητες εργασίες που απαιτούνται για τις προσαρμογές και αποκαταστάσεις των πεζοδρομίων.

Μετά το τέλος κάθε εργασίας θα γίνεται σχολαστικός καθαρισμός του χώρου εργασίας (σκούπισμα και πλύσιμο). Η διαχείριση των αποβλήτων θα γίνει σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία

Επίσης, ο ανάδοχος θα καθορίσει τηλέφωνο στο Bόλο, στο οποίο θα είναι δυνατή η όχληση καθ’ όλο το 24ωρο για την αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών. Η ανταπόκριση του στα επείγοντα περιστατικά πρέπει να είναι άμεση και σε κάθε περίπτωση εντός της ίδιας μέρας , ιδιαίτερα όταν πρόκειται για αποτροπή κινδύνου.

Tο έργο θα έχει διάρκεια τρεις (-3-) μήνες.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το