Αθλητισμός

Αρχίζει η αγωνιστική δραστηριότητα της Νίκης – Σε διασυλλογικούς στη Λάρισα θα συμμετάσχει το τμήμα στίβου

Στους διασυλλογικούς αγώνες στίβου Κ16 που θα διεξαχθούν στη Λάρισα αύριο Κυριακή 28 Ιουνίου 2020, θα συμμετάσχει το τμήμα στίβου του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη». Πρόκειται για τους πρώτους αγώνες που λαμβάνει μέρος το τμήμα μετά την περίοδο της καραντίνας και όλη η αποστολή είναι έτοιμη για να δείξει τον καλύτερό της εαυτό. Οι συγκεκριμένοι αγώνες, είναι προκριματικοί για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη.
Οι αθλητές της Νίκης που θα λάβουν μέρος είναι: Αντώνης Αναστασίου, Αλέξανδρος Αντωνιάδης, Σωκράτης Βασιλειάδης, Αριστείδης Γκόγκος, Άγγελος Ζαμουρίδης, Διονύσης Κώτσιας, Μάριος Λεύκας, Πέτρος Μιχαλόπουλος, Ανδρομάχη Βελέντζα, Ελένη Γαλανού, Ανδρομάχη Κοτρίδη, Ελένη Κωστούλα, Ευτυχία Μαυρομιχάλη, Ελένη Μηλιού, Σταυρούλα Παπασακελλαρίου, Κωνσταντίνα Ραφτοπούλου, Βάσια Ρουσίτι, Γεωργία Τσιουρή, Δομήνικα Χρήστου.
Η αναχώρηση θα γίνει την Κυριακή στις 12.30 από το Πανθεσσαλικό με λεωφορείο. Αξίζει να σημειωθεί ότι, το τμήμα έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για αθλητές και συνοδούς (ειδικές προστατευτικές μάσκες με το σήμα του συλλόγου, απολυμαντικά, βεβαιώσεις εισόδου). Αρχηγός της αποστολής, θα είναι ο έφορος του τμήματος Γιώργος Τάκης και θα συνοδεύσουν η υπεύθυνη αποστολών-προπονήτρια Βάσω Κολλυμένου και οι προπονητές Παύλος Παρασκευόπουλος, Αποστόλης Βλαχάβας, Δημήτρης Καραντάκος και Νίκος Πασχάλης.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το