Τοπικά

Αρχίζει από σήμερα η διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ από τον Δήμο Βόλου

 

Ο Δήμος Βόλου ως επικεφαλής εταίρος της ΚΣ Μαγνησίας/Σποράδων ανακοινώνει ότι από σήμερα Τρίτη 7/12 έως και την Παρασκευή 17/12 θα πραγματοποιήσει διανομή προϊόντων στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD).
Η διανομή θα γίνεται καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου και ώρες: 09.00 – 15.00 στον χώρο κοντά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ/νση: Ολυμπιονίκη Αγνώντα με Κουρουνιώτη (κτίριο Κάραγατς), τηλ. επικ. 2421048846 & 2421353140-141.
Ωφελούμενοι είναι οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), που έχουν δηλώσει, ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο ΤΕΒΑ.
Θα πρέπει να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο πιστοποίησης ΑΜΚΑ και την αστυνομική τους ταυτότητα για τους ημεδαπούς ή το διαβατήριο για τους αλλοδαπούς.
Εάν η παραλαβή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί για σοβαρούς λόγους από τον ωφελούμενο ή μέλος της οικογένειάς του, τα προϊόντα θα μπορεί να παραλάβει τρίτο πρόσωπο προσκομίζοντας εξουσιοδότηση με το γνήσιο υπογραφής.
Τα είδη που θα διανεμηθούν είναι: Ζυμαρικά, όσπρια, λάδι, τυρί φέτα, βόειο κρέας, χοιρινό κρέας, σαμπουάν, υγρό γενικής χρήσης και μωρομάντηλα.
Τονίζεται ότι οι διανομές θα πραγματοποιηθούν τηρώντας αυστηρά τους κανονισμούς ατομικής υγιεινής και τις οδηγίες – μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας για την πρόληψη της διασποράς του Covid-19, που έχουν τεθεί από την κείμενη νομοθεσία.
Για τον λόγο αυτό, οι ωφελούμενοι θα προσέρχονται στον χώρο της διανομής μόνο κατόπιν ραντεβού, που θα καθορίζεται από την αρμόδια υπηρεσία και θα ενημερώνονται μέσω sms ή τηλεφωνικής επικοινωνίας στα τηλέφωνα, που έχουν δηλώσει στο ΚΕΑ.
Υποχρεωτική η χρήση μάσκας κατά την προσέλευση και την παραμονή των ωφελουμένων στον χώρο της διανομής.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το