Αθλητισμός

Άρχισε ο σχεδιασμός – Στη Νίκη οργανώνονται για τη νέα σεζόν

Στη Νίκη έχουν δηλώσει ξεκάθαρα ότι θέλουν τη νέα σεζόν να συμμετάσχουν σε μία κατηγορία ανταγωνιστική με ομάδες οικονομικά βιώσιμες. Παρακολουθούν τις εξελίξεις και ευελπιστούν ότι θα παρθούν από τους αρμοδίους οι κατάλληλες αποφάσεις. Οι «κυανόλευκοι» ξεκίνησαν και τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν, με την παραμονή του προπονητή Στάικου Βεργέτη, αλλά και παικτών του βασικού κορμού να αποτελούν προτεραιότητα.

Το θέμα της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών του επαγγελματικού ποδοσφαίρου εξακολουθεί να απασχολεί τις ΠΑΕ της Φούτμπολ Λιγκ. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τη Νίκη, που είναι υπέρ της κατάργησης του τωρινού μοντέλου. Οι «κυανόλευκοι» επιθυμούν να αλλάξει το υπάρχων καθεστώς, αλλά αυτόν να γίνει με σωστό τρόπο, ώστε να μη διεξαχθεί ένα πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων. Οι άνθρωποι της Νίκης θεωρούν ότι η ανταγωνιστικότητα και η οικονομική βιωσιμότητα των ομάδων πρέπει να αποτελούν το κύριο στοιχείο οποιασδήποτε αναδιάρθρωσης, ώστε αυτή να έχει επιτυχία.
Πάντως, η αναδιάρθρωση αποτελεί μονόδρομο από τη στιγμή που η ΕΠΟ αποφάσισε να ανέβουν και οι οκτώ ομάδες της Γ’ Εθνικής και όχι μόνο τέσσερις όπως προέβλεπε η αρχική προκήρυξη. Έτσι, μένει να δούμε πόσες ομάδες θα έχει κάθε κατηγορία τη νέα σεζόν, αφού από 40 έχουν αυξηθεί στις 48.

Η Σούπερ Λιγκ 2 αποκλείεται να παραμείνει με 12 ομάδες. Ο αριθμός τους θα αυξηθεί και μένει να δούμε ποιος θα είναι αυτός. Πάντως, η Νίκη αναμένεται να είναι στις ομάδες που θα ανέλθουν στην 2η τη τάξει κατηγορία και ήδη οι άνθρωποί της σχεδιάζουν την επόμενη ημέρα. Οι εξελίξεις θα «τρέξουν» όταν έλθει στον Βόλο τις επόμενες ημέρες ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου. Πρώτο μέλημα της διοίκησης είναι φυσικά η παραμονή του Στάικου Βεργέτη, ενώ είναι βέβαιο ότι θα γίνει προσπάθεια για να παραμείνει ο βασικός κορμός της ομάδας.
Για τον Στάικο Βεργέτη δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Όλοι στη Νίκη «πίνουν νερό στο όνομά του». Ο Έλληνας προπονητής έχει κερδίσει τους πάντες με τη δουλειά και τον χαρακτήρα του και είναι απόλυτα λογικό για τη διοίκηση να επιθυμεί να τον κρατήσει όχι μόνο για τη νέα σεζόν, αλλά για πολλά χρόνια ακόμη. Οι διοικούντες την «κυανόλευκη» ΠΑΕ επιθυμούν και την παραμονή των περισσότερων ποδοσφαιριστών. Θέλουν να διατηρηθεί ένας κορμός από τη φετινή ομάδα, ώστε με τις κατάλληλες προσθήκες να παρουσιαστεί ακόμη καλύτερη και ικανή να πρωταγωνιστήσει σε όποια κατηγορία και αν παίξει

Ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής
Ανακοίνωση εξέδωσε ο Γ.Σ.Β. «Η Νίκη» όσον αφορά τις πανελλαδικές εξετάσεις που αρχίζουν τη Δευτέρα και στις οποίες θα συμμετάσχουν αρκετοί αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου, από όλα του τα τμήματα. Αναλυτικά:
«Ο πρόεδρος του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη» Στέργιος Φάτσης και το Διοικητικό Συμβούλιο εύχονται καλή επιτυχία στους αθλητές κι αθλήτριες του συλλόγου, που θα συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις. Τους ευχόμαστε να δικαιωθούν οι κόποι τους και να πραγματοποιηθούν οι στόχοι τους. Οι πανελλήνιες εξετάσεις, αποτελούν μία από τις μάχες που θα δώσουν στη ζωή τους. Ολοκληρώνεται ένας κύκλος ζωής κι ανοίγει ένας δρόμος γεμάτος προκλήσεις. Ευχόμαστε δύναμη και στους γονείς των αθλητών κι αθλητριών μας, οι οποίοι στηρίζουν κάθε τους αγώνα και προσπάθεια».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το