Αθλητισμός

Άρχισε ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν στα τμήματα κολύμβησης του ΓΣΒ «Η Νίκη»

Σε ένα ευχάριστο περιβάλλον και με χαλαρή διάθεση απ’ όλους, η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος κολύμβησης της Νίκης Βόλου παρέθεσε δείπνο γνωριμίας – ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων με τους προπονητές και τη γραμματεία του τμήματος. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του, ο πρόεδρος του συλλόγου του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη» κ. Στέργιος Φάτσης.
Η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα ευχάριστη και σε περιβάλλον χαλαρό έγιναν αναφορές στον σχεδιασμό της νέας κολυμβητικής χρονιάς με αρκετά νέα ενδιαφέροντα πεδία που θα αναπτυχθούν και θα προσδώσουν νέα δυναμική, σε ένα τμήμα του συλλόγου που αγωνιστικά βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο.
Πέρα από τα γνωστά τμήματα αγωνιστικής, προαγωνιστικής, ακαδημιών και εκμάθησης έγιναν ιδιαίτερες αναφορές στα τμήματα τεχνικής κολύμβησης, κολύμβησης ανοικτής θάλασσας (open water), και τριάθλου που θα αναπτυχθούν κι επίσης συζητήθηκε το έντονο ενδιαφέρον που αποτυπώνεται στις εγγραφές και την έναρξη λειτουργίας του τμήματος ενηλίκων και baby swimming που έκαναν πρεμιέρα πριν λίγες ημέρες.

Το νέο ραντεβού για συνάντηση θα είναι πολύ σύντομα και με την παρουσία του ομοσπονδιακού προπονητή και τεχνικού συμβούλου της ομάδας κ. Νίκου Γέμελου που θα είναι κοντά στη Νίκη το προσεχές διάστημα με την αφορμή και του προπονητικού καμπ που είναι σχεδιασμένο και θα αφορά στα αγωνιστικά τμήματα της ομάδας αγωνιστικής και προαγωνιστικής. Περισσότερα σε ότι αφορούν το καμπ θα ανακοινωθούν σύντομα.
Στο μεταξύ, οι εγγραφές συνεχίζονται για όλα τα τμήματα και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες:
– Κολυμβητήριο Ν. Ιωνίας «Β. Πολύμερος» καθημερινά 18.00-19.30.
– Γραμματεία τμήματος: (κ. Ειρήνη) 6985789645.
– Έφορος Κολύμβησης: Χατζηεφραιμίδης Ιορδάνης 6937250375.
– Γραφεία συλλόγου στο Πανθεσσαλικό καθημερινά 11.00-13.00 και στο τηλ. 2421085221.
Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος κολύμβησης της Νίκης εύχεται καλή κολυμβητική χρονιά με υγεία και επιτυχίες.

Η Νίκη συγχαίρει τον Α. Κρύσιλα


Ο τμήμα κολύμβησης της Νίκης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει τον Αντώνη Κρύσιλα για τη συμμετοχή του με τα κυανόλευκα χρώματα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανοιχτής θάλασσας βετεράνων. Το κείμενο είναι το εξής:
«Το τμήμα κολύμβησης του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη» εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στον Αντώνη Κρύσιλα, που αγωνίστηκε με το σκουφάκι της Νίκης Βόλου, εκπροσωπώντας το σύλλογό μας, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανοικτής θάλασσας βετεράνων, που διεξήχθη στο Άστρος Κυνουρίας το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Σεπτεμβρίου 2020.
Θα θέλαμε με την ευκαιρία να ανακοινώσουμε, την ενισχυμένη παρουσία μας στο επόμενο πρωτάθλημα, καθώς η κολύμβηση ανοικτής θάλασσας, εντάσσεται στον σχεδιασμό της φετινής χρονιάς, στο αγωνιστικό προφίλ του τμήματος, σύμφωνα με τον τεχνικό σύμβουλο της ομάδας μας κι ομοσπονδιακό προπονητή κ. Νίκο Γέμελο.
Ευελπιστούμε ότι πολύ σύντομα, με τις προπονητικές κατευθύνσεις του, θα αποτυπωθεί η δυναμική εμφάνιση της ομάδας μας στο επόμενο πρωτάθλημα, όπου θα έχουμε παρουσία αριθμητικά ενισχυμένη και με πολλές προσδοκίες από τους πολύ καλούς νεαρούς αθλητές κι αθλήτριες μας, που με όλα εκείνα τα στοιχεία και με την καθοδήγηση ενός από τους πλέον έμπειρους και καταξιωμένους προπονητές παγκοσμίως στην ανοικτή θάλασσα, να δούμε τα παιδιά μας στο δρόμο που χάραξε η εμβληματική μορφή του Ολυμπιονίκη μας Σπύρου Γιαννιώτη».

Κεντρική φωτό: Από το δείπνο που παρέθεσε το τμήμα κολύμβησης

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το