Αθλητισμός

Άρχισε ο μεταγραφικός σχεδιασμός στον Βόλο

Στον Βόλο ήδη έχει αρχίσει ο προγραμματισμός, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Η ομάδα έχει ένα γεμάτο ρόστερ, ωστόσο, οι ιθύνοντες της ΠΑΕ θέλουν ο Βόλος να διαθέτει περισσότερες λύσεις, καθώς το πρωτάθλημα είναι δύσκολο, μακρύ και υπάρχει πάντα ο κίνδυνος τραυματισμών και τιμωριών.

Οι «κυανέρυθροι» θα κινηθούν για την απόκτηση δύο-τριών ποδοσφαιριστών, επιδιώκοντας προσθήκες ουσίας και στις τρεις θέσεις. Εξετάζονται ορισμένες περιπτώσεις παικτών από την ξένη αγορά και άμεσα οι συζητήσεις θα προχωρήσουν. Κι αυτό, καθώς επιθυμία των διοικούντων είναι, να αποκτηθούν άμεσα οι ποδοσφαιριστές, έτσι ώστε να μπουν άμεσα στο κλίμα της ομάδας και να είναι διαθέσιμοι από την 1η Ιανουαρίου, όταν και θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Πάντα η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου είναι πιο δύσκολη κι αυτό το γνωρίζουν όλοι στον Βόλο. Η ομάδα δεν πρόκειται να διαφοροποιήσει την αγωνιστική της φιλοσοφία και οι όποιες προσθήκες γίνουν στο έμψυχο δυναμικό, θα πρέπει να ταιριάζουν στη χημεία της ομάδας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το