Αθλητισμός

Άρχισε η προετοιμασία του Πυράσου (photos)

Άρχισε η προετοιμασία του Πυράσου, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η ενημέρωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής:

“Το απόγευμα της Τετάρτης 3 Αυγούστου άρχισε η προετοιμασία του Πυράσου για την αγωνιστική σεζόν 2022-23 που θα είναι η 36η στην ιστορία του συλλόγου μας στην Α’ Τοπική Κατηγορία, του συλλόγου που μας που προέρχεται από την κατάκτηση του τίτλου πρωταθλήματος και Κυπέλλου.

Ο πατέρας Νικόλαος Μακαντάσης τέλεσε τον Αγιασμό και ακολούθως ο προπονητής Δημήτρης Φραγκούλης ανέλυσε το πλάνο της προετοιμασίας λέγοντας πως η ομάδα μας πρέπει να παίζει με νοοτροπία νικητή. Ο πρόεδρος Ιωάννης Μόσδρομος καλωσόρισε παλιούς και νέους ποδοσφαιριστές στον Πύρασο, αναφέροντας πως ο σύλλογος έχει βαριά φανέλα, μεγάλη ιστορία και έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο τοπικό μας ποδόσφαιρο.

Μετά την πρώτη προπόνηση, διοίκηση, προπονητές και ποδοσφαιριστές μετέβησαν στο Cielo για συζήτηση και καφεδάκι…

Ευχαριστούμε θερμά τον Θοδωρή Στάμο που ήταν και πάντα είναι δίπλα στην προσπάθεια της διοίκησης, προσφέροντας χορηγία για τις εμφανίσεις προπόνησης της νέας περιόδου.

Οι προπονήσεις για περίπου δέκα ημέρες θα γίνουν στο γήπεδο των Μικροθηβών – ευχαριστούμε θερμά τη διοίκηση του ΑΣ Μικροθηβών για τη συνεργασία- και μετά στο γήπεδο της Ν. Αγχιάλου που πρασίνισε μετά τις πρόσφατες εργασίες στον αγωνιστικό χώρο”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το