Αθλητισμός

Άρχισε η αγωνιστική δράση για τον Γ.Σ. Βόλου – Μετείχε σε αγώνες στίβου στη Θεσσαλονίκη και στα Τρίκαλα

Άρχισε η αγωνιστική δράση στον στίβο με ημερίδες και αναπτυξιακούς αγώνες και οι αθλητές και αθλήτριες του Γ.Σ. Βόλου δοκίμασαν τις δυνάμεις τους.
Στη Θεσσαλονίκη το περασμένο Σάββατο συμμετείχαν οι εξής: Ο Χρήστος Κουτσογάκης στο τριπλούν πήδηξε 15.11μ. που είναι ατομικό ρεκόρ και του χάρισε την πρόκριση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου την επόμενη εβδομάδα. Τον Κουτσογάκη προπονεί, ευγενώς προσφερθείς, ο παλιός πρωταθλητής του αγωνίσματος και του συλλόγου Απόστολος Καθηνιώτης, τον οποίο θερμά ευχαριστεί η διοίκηση του συλλόγου.
Επίσης στο τριπλούν ο Γιάννης Γρηγορίου έκανε 13.69μ. και η Κατερίνα Γρηγορίου στο ίδιο αγώνισμα είχε επίδοση 10.33. Και οι δύο κατέρριψαν το ατομικό τους ρεκόρ. Στο τριπλούν μετείχε και η Δήμητρα Χατζηπαυλή που πήδηξε 11.66 μέτρα.
Στα 60μ. εμπόδια η Τατιάνα Χαζαρίδη έκανε ατομική επίδοση με 10.27, όπως ατομικό ρεκόρ κατέγραψε και η Ζωή Ρέπου στο ίδιο αγώνισμα με 10.25.
Την αποστολή συνόδεψε στη Θεσσαλονίκη ο προπονητής Γιάννης Κουτσοφλίνης..

Προχθές το πρωί στην περιοχή Σκαμνιές Πηγής Τρικάλων διεξήχθη περιφερειακός αγώνας ανωμάλου δρόμου όλων των κατηγοριών. Ο Γ.Σ. Βόλου είχε τις παρακάτω συμμετοχές:
Ο Δημήτρης Φράγκος, που προπονείται με τη βοήθεια του Κώστα Νεοφώτιστου (τον οποίο ο σύλλογος ευχαριστεί επίσης θερμά) για μαραθώνιο και ημιμαραθώνιο, δοκίμασε στα 10.000μ. όπου τα κατάφερε περίφημα. Έκανε χρόνο 36.38.05 και έδειξε ότι θα βοηθήσει τον ΓΣΒ και σε μικρότερες αποστάσεις.
Τέλος μια ομάδα μικρών αθλητών και αθλητριών, που προπονούνται με τον Χρήστο Λιάκα, τη Ράνια Σιδηροπούλου και τη Ματίνα Λίντζου, συμμετείχαν για πρώτη φορά και γεύθηκαν την εμπειρία των αγώνων.
Το Δ.Σ του Γ.Σ. Βόλου συγχαίρει όλους τους αθλητές και προπονητές και εύχεται καλή δύναμη για τη συνέχεια.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το