Τοπικά

Άρχισαν τα εσωκομματικά “μαχαιρώματα” στη ΝΔ Μαγνησίας

ΕΛΕΝΑ-ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ

Στις εσωκομματικές φατρίες οι οποίες διαγνωνίστηκαν μεταξύ τους στα πρόσωπα των δυο υποψηφίων που ήρθαν πρώτοι σε σταυρούς προτίμησης, αποδίδει το χαμηλό ποσοστό της ΝΔ στο Νομό Μαγνησίας η κ. Ελ. Αντωνοπούλου, με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Φωτογραφίζοντας ουσιαστικά τη Ζέττα Μακρή και τον Χρήστο Μπουκώρο που “μονομάχησαν” για την πρώτη θέση, η οποία έδωσε και τη μοναδική έδρα της Ν.Δ. στη Μαγνησία, η κ. Αντωνοπούλου τονίζει οτι η προεκλογική μάχη της παράταξης στο Νομό χαρακτηρίστηκε από ακραία πόλωση, προσωπικές αντιπαραθέσεις και ανοιχτούς λογαριασμούς από το παρελθόν, που οδήγησαν στην γνωστή αποτυχία. “Ο “εχθρός” για τους περισσότερους ήταν εσωτερικός και όχι απέναντι”, αναφέρει χαρακτηριστικά και κάνει λόγο για διαλυτικά, παλαιοκομματικού τύπου φαινόμενα, επισημαίνοντας τις ιστορικές ευθύνες που έχουν απέναντι στην παράταξη όσοι συνέβαλαν στην αποτυχία.

Το πλήρες κείμενο της ανάρτησης:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημόσια τους συμπολίτες που με τίμησαν με την ψήφο τους
και να τους διαβεβαιώσω ότι οι σχέσεις εμπιστοσύνης που χρόνια τώρα έχουν κτιστεί μεταξύ μας παραμένουν ακλόνητες.
Είναι σχέσεις που βασίζονται σε αρχές και αξίες, σε παραταξιακά ιδανικά και κοινωνικές ευαισθησίες και σε καμία περίπτωση σε ιδιοτελή συμφέροντα και πελατειακού χαρακτήρα δοσοληψίες, που ευτελίζουν την πολιτική και απαξιώνουν όλο και πιο πολύ το πολιτικό προσωπικό και της περιοχής μας.
Εδωσα ένα αγώνα βασισμένο στην προσφορά, στη γνώση των πραγματικών αναγκών της κοινωνίας και στην ανάγκη υπηρέτησης των καλώς εννοούμενων συμφερόντων του απλού πολίτη. Δυστυχώς οι καιροί παραμένουν ου μενετοί.
Ακραία πόλωση, προσωπικές αντιπαραθέσεις, ανοιχτοί λογαριασμοί από το παρελθόν χαρακτήρισαν την προεκλογική μάχη της παράταξης στο Νομό και οδήγησαν στην γνωστή αποτυχία. Ο “εχθρός” για τους περισσότερους ήταν εσωτερικός και όχι απέναντι.
Εύχομαι γρήγορα όλοι να συνειδητοποιήσουν τις ιστορικές ευθύνες απέναντι στη μεγάλη, γνήσια δημοκρατική, παράταξη της Νέας Δημοκρατίας και να την επαναφέρουν εκεί που την έχει ανάγκη η χώρα: Στην Κυβέρνηση.
Εγώ, όπως πάντα, θα συνεχίσω να μάχομαι και να μην συμβιβάζομαι με διαλυτικά, παλαιοκομματικού τύπου φαινόμενα.
Ευχαριστώ και πάλι από την καρδιά μου τους συμπολίτες που με τίμησαν με την ψήφο τους.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το