Τοπικά

Αρ. Μπασδάνης για κορωνοϊό: “Ήταν σίγουρα η μεγαλύτερη μάχη μου”

Με μια συγκινητική ανάρτηση στο FB ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Αρ. Μπασδάνης ευχαριστεί τους γιατρούς και τους νοσηλευτές της κλινικής covid όπου νοσηλεύτηκε, για τις προσπάθειες που κατέβαλαν κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του. Ο κ. Μπασδάνης αναφέρει ότι ήταν σίγουρα η μεγαλύτερη μάχη που έχει δώσει μέχρι τώρα και συνοδεύει την ανάρτησή του με φωτογραφία μέσα από το Νοσοκομείο.

Η ανάρτηση:
Ήταν σίγουρα η μεγαλύτερη μάχη μου και φυσικά δεν θα κατάφερνα τίποτα μόνος μου εάν δεν υπήρχαν όλοι αυτοί οι υπέροχοι άνθρωποι και εξαίρετοι επιστήμονες . Οφείλω λοιπόν ένα μεγάλο ευχαριστώ στον επικεφαλήw του τμήματος της μονάδας covid ιατρό κ. Μάνδρο, στους γιατρούς κ.Ποτολίδη, κ. Χαχόπουλο, κ. Βασιλόπουλο, κ. Μαλιαρού, κ. Παντελίδου και κ. Κουρουπή. Για την άριστη περίθαλψη ευχαριστώ επίσης τους νοσηλευτές Πρόδρομου Βασιλική, Διαλετάρα Νίκο, Καραδήμα Φώτη, Τζιγκοπούλου Μαρία, Τσιούμα Σοφία, Μάγγου Χαρά, Πανταζή Βαγγέλη, Κούτνα Μαρία, Αναστασίου Κατερίνα, Χριστοφορίδη Μαρίζα καθώς και το υπόλοιπο βοηθητικό προσωπικό για την άψογη συμπεριφορά τους.
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω για το ανθρώπινο ενδιαφέρον τους φίλους – ιατρούς Κώστα Μαραβέγια , Αθανάσιο Λιούπη, Μιχάλη Μεϊκοπουλο, Χαυτούρα Νίκο και Καραγκούνη Παναγιώτη.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το