Τοπικά

Αρ. Καραγεώργος: Στόχος τους να σαμποτάρουν την επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στον Αλμυρό

Να ανακαλέσουν την ανακοίνωσή τους και να συνταχθούν με την κοινωνία καλεί τον κ. Χατζηκυριάκο και τον κ. Τσανή ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Αλμυρού Αριστείδης Καραγεώργος με αφορμή την ανακοίνωσή τους αναφορικά με το κόστος του γεύματος προς τιμή του Προέδρου της Δημοκρατίας που θα βρεθεί στον Αλμυρό. Στη δήλωσή του ο κ. Καραγεώργος κάνει λόγο για ανευθυνότητα και μικροπολιτική με στόχο τους να σαμποτάρουν την επίσκεψη του κ. Παυλόπουλου στον Αλμυρό.

Η δήλωση του κ. Καραγεώργου:
«Διαβάζοντας την ανακοίνωση των κ. Χατζηκυριάκου και κ. Τσανή, ομολογώ ότι με ξεπερνά. Κάθε όριο ανευθυνότητας και μικροπολιτικής καταρρίπτεται. Οι άνθρωποι, με πρόδηλο τρόπο αποκαλύπτεται ότι στόχο έχουν να σαμποτάρουν την 1η επίσκεψη Προέδρου Δημοκρατίας στον Αλμυρό. Στην ουσία η «καταγγελία» τους είναι μια ομολογία ότι δεν υπάρχουν φραγμοί στη προσπάθειά τους να πετύχουν τους στόχους τους, ακόμη και όταν προκαλούν ζημιά στον τόπο τους.
Τους καλώ την ύστατη στιγμή να ανακαλέσουν την ανακοίνωσή τους και να συνταχθούν με την κοινωνία η οποία ενωμένη περιμένει την ανακήρυξη του Προέδρου σαν επίτιμο Δημότη. Ας σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν έρχεται ούτε για τον Εσερίδη, ούτε για τον Χατζηκυριάκο, ούτε για τον Τσανή. Επισκέπτεται τον Αλμυρό, μετά από το κάλεσμα των πολιτών και της κοινωνίας του Αλμυρού, μέσω του Δημοτικού Συμβουλίου».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το