Ελλάδα

Αποζημιώσεις ζητούν έμποροι και επαγγελματίες της Αθήνας

καταστήματα αθήνα

Την αποζημίωση των εμπόρων και των άλλων επαγγελματιών που είχαν τις περιουσίες τους να παραδίδονται στην πυρά και στη λεηλασία των αντιεξουσιαστών το βράδυ του Σαββάτου, στα επεισόδια με αφορμή την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου, ζητά με ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών.

Ο Εμπορικός Σύλλογος αναφέρει ότι θεωρεί αυτονόητο πως η Πολιτεία θα μεριμνήσει για την άμεση αποζημίωση των εμπόρων και των επαγγελματιών «που είδαν ανήμποροι για μία ακόμη φορά τις περιουσίες τους να καταστρέφονται».

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «ο εμπορικός κόσμος της Αθήνας, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της πρωτεύουσας έζησαν την 6η Δεκεμβρίου 2014 σκηνές χάους και καταστροφών στο κέντρο της πόλης μας. Πολλά καταστήματα, ιδιωτικά και δημόσια κτίρια έγιναν αποδέκτες της ανεξήγητης μανίας των “αντιεξουσιαστών”».

«Απευθύνουμε έκκληση, για μια ακόμη φορά, στην Πολιτεία, τα πολιτικά κόμματα, τους φορείς και τους πολίτες αυτής της χώρας να αναλάβουν το μερίδιο ευθύνης που αναλογεί στον καθένα και να εργασθούν από κοινού στην κατεύθυνση εμπέδωσης κλίματος ασφάλειας, αξιοπρέπειας, ελπίδας και προοπτικής» σημειώνεται σχετικά.

Πηγή:ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το