Ελλάδα

Αποζημίωση 60.000 ευρώ θα καταβάλει ο Ντινόπουλος στη Δούρου

ntinopoulos

Το ποσό των 60.000 εύρω καλείται να καταβάλει ως αποζημίωση στη περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, ο πρώην βουλευτής της ΝΔ και υπουργός Εσωτερικών επί κυβέρνησης Σαμαρά, Αργύρης Ντινόπουλος.

Ειδικότερα, ο κ. Ντινόπουλος υποχρεώνεται να καταβάλλει την αποζημίωση με απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας, με την οποία εγινε δεκτή αγωγή που είχε καταθέσει σε βάρος του η κ. Δούρου για συκοφαντική δυσφήμηση.

Η δικαστική απόφαση είναι προσωρινά εκτελεστή στο ποσό των 10.000 ευρώ ενώ η όλη υπόθεση θα επανεξεταστεί από το Εφετείο.

Η κ. Δούρου είχε στραφεί σε βάρος του κ. Ντινόπουλου με αφορμή δηλώσεις του σε εκπομπή την άνοιξη του 2014. Εν μέσω δηλαδή προεκλογικής περιόδου για την αυτοδιοίκηση, οπότε η κ. Δούρου ήταν υποψήφια για την Περιφέρεια Αττικής.

Στις δηλώσεις του ο κ. Ντινόπουλος, ο οποίος τότε δεν ασκούσε καθήκοντα υπουργού, εμφάνισε την κ. Δούρου ως σύμβουλο του πρώην υπουργού επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, Άκη Τσοχατζόπουλου. Μάλιστα για το θέμα αυτό είχαν υπάρξει και σχετικά δημοσιεύματα, τα οποία η κ. Δούρου είχε διαψεύσει.

Πηγή www.protothema.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το