Τοπικά

Αποθήκη “μπαρ” στον Βόλο εντόπισε η αστυνομία – Επιβλήθηκαν πρόστιμα στον ιδιοκτήτη και στους 9 “θαμώνες”

Σε μπαρ είχε μετατρέψει την αποθήκη του ένας 47χρονος Βολιώτης και πρόσφερε ποτά μετά μουσικής… Η παράνομη δραστηριότητα εντοπίστηκε χθες το βράδυ από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ. Η αποθήκη, ιδιοκτησίας του 47χρονου, βρίσκεται στο κέντρο του Βόλου και την ώρα που πήγαν οι αστυνομικοί, στον χώρο διασκέδαζαν 9 άτομα. Ο ιδιοκτήτης πρόσφερε ποτά, ενώ λειτουργούσε και στερεοφωνικό συγκρότημα.

Στον ιδιοκτήτη της αποθήκης επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ και στους “θαμώνες” πρόστιμα των 300 ευρώ για παράβαση των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας
Συνελήφθη, χθες (23-12-2020) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Βόλου, ένα άτομο, διότι κατελήφθη σε παλαιά αποθήκη, ιδιοκτησίας του, να έχει επιτρέψει την είσοδο σε -9- άτομα, καταναλώνοντας αλκοολούχα ποτά, ενώ παράλληλα έκανε χρήση στερεοφωνικού συγκροτήματος που αναπαρήγαγε μουσική, παραβιάζοντας με αυτόν τον τρόπο τα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας και άσκησης οικονομικών δραστηριοτήτων για την αποτροπή διασποράς του κορωνοϊού. Σε βάρος του συλληφθέντος, αλλά και των λοιπών παρευρισκομένων, επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το