Τοπικά

Η Αρτέμιδα έχει υδρόμετρα και η ΔΕΥΑΜΒ δεν τα χρεώνει

RAYTOPOULOS

Η περιοχή των Λεχωνίων διαθέτει υδρόμετρα, αλλά η ΔΕΥΑΜΒ δεν προχωρά σε χρεώσεις, όπως δηλώνει ο πρώην αντιδήμαρχος κ. Ραυτόπουλος.

“Μετά την ανακοίνωση του Δ.Σ της ΔΕΥΑΜΒ, σχετικά με την μη ύπαρξη υδρομέτρων στις περιφερειακές ενότητες του Δήμου,θα ήθελα να σας κάνω γνωστά τα εξής :Στην Δημοτική Ενότητα Αρτέμιδος (πρώην Δήμος Αρτέμιδος), δεν υφίσταται πρόβλημα μη ύπαρξης υδρομέτρων σε κανένα απο τα τεσσερα χωριά που την αποτελούν.Ο πρώην Καποδιστριακός δήμος Αρτέμιδος είχε φροντίσει ώστε σε κάθε σύνδεση με το δίκτυο ύδρευσης να τοποθετείται αντίστοιχα και υδρόμετρο με αντίστοιχη καταβολή χρηματικού ποσού.Τώρα γιατι η ΔΕΥΑΜΒ συμπεριλαμβάνει και την Δημοτική Ενότητα Αρτέμιδος στίς με έχουσες υδρόμετρα και γιατι δεν γίνεται η καταμέτρηση χρέωσης κατανάλωσης νερου απο τους δημότες της μόνο αυτή το γνωρίζει.
Καλό θα ήταν πάντως πριν να προβαίνει σε ανακοινώσεις τέτοιου είδους,να φροντίζει ώστε να έρχεται σε επαφή,τουλάχιστον με τις τοπικές κοινότητες,αν όχι με πρόσωπα που αποτελούσαν την πρώην Δημοτική Αρχή Αρτέμιδος και είναι γνώστες του θέματος.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το