Τοπικά

Aπόστολος Παπαδούλης: Συνοικίες με πολλά προβλήματα

Περιοδείες και συζητήσεις με κατοίκους, πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου Απόστολος Δ. Παπαδούλης, στη συνοικία της Αγίας Παρασκευής και στο Φυτόκο, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης ΒΟΛΟΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.
Στη συνοικία της Αγίας Παρασκευής άκουσε τους κατοίκους να μιλούν για τα προβλήματα της περιοχής και κυρίως την έλλειψη αποχέτευσης, την εγκατάλειψη της περιοχής από τη σημερινή δημοτική αρχή και την ανυπαρξία ουσιαστικής πολεοδόμησης.
Στην περιοχή του Φυτόκου ο Απόστολος Δ. Παπαδούλης και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, Ράνια Τσακίρη και Στέργιος Ρόδιος, συναντήθηκαν με κατοίκους και τον πρόεδρο του Αγροτικού και Αθλητικού Συλλόγου Φυτόκου Μαγνησίας Παναγιώτη Μαστροπαναγιώτη.
Άκουσαν πως τα βασικότερα προβλήματα της περιοχής είναι η ολοκλήρωση του δρόμου στον Αγ. Ταξιάρχη (κυρίως για εξυπηρέτηση οικογενειών με άτομα Αμεα), η υδροδότηση στην περιοχή Κλήμα Φυτόκου (αφορά περίπου 30 οικογένειες), η έλλειψη κάδων στην περιοχή Κλήμα, η έλλειψη κεντρικής πλατείας στον οικισμό, η ανάγκη επέκτασης της αποχέτευσης, η αντιμετώπιση του προβλήματος των αδέσποτων και η διαμόρφωση αγροτικής οδοποιίας.

Από τη μεριά του, ο Απόστολος Δ. Παπαδούλης, δήλωσε στους κατοίκους της Αγίας Παρασκευής και του Φυτόκου: «πιστεύω πως στα θέματα της πόλης δεν υπάρχουν παντογνώστες. Το πρόβλημα της κάθε γειτονιάς το γνωρίζει καλύτερα ο κάτοικός της από τον οποιονδήποτε άλλον. Αυτός είναι ο κανόνας και θα τον ακολουθήσουμε από την επόμενη των εκλογών, ως νέα δημοτική αρχή».

Στήριξη στους κατοίκους των Παλαιών
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου Απόστολος Δ. Παπαδούλης συναντήθηκε με εκπροσώπους κατοίκων της συνοικίας των Παλαιών, οι οποίοι αγωνίζονται κατά της τοποθέτησης κεραιών κινητής τηλεφωνίας σε κτίρια της περιοχής και τους εξέφρασε την υποστήριξή του, σημειώνοντας: «για τη νέα δημοτική αρχή η υγεία των πολιτών θα είναι προτεραιότητα και αυτό θα το κάνω πράξη από την πρώτη μέρα».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το