Τοπικά

Αποστολάκης: “Ο Α Μπέος “χαϊδεύει” τη Χρυσή Αυγή- Να πει τι δουλειά έκανε πριν γίνει δήμαρχος και πόσα ένσημα έχει”

Σκληρή κριτική ασκεί με ανακοίνωσή της η δημοτική κίνηση «Μαζί για τον Βόλο» προσωπικά στο Δήμαρχο Βόλου, με αφορμή το αίτημά του για δια ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Του καταλογίζει υποβάθμιση των διαδικασιών, ανοχή στην εγκληματική οργάνωση της ΧΑ και τον εγκαλεί να καταθέσει δημόσια στοιχεία για το πόθεν έσχες και τα ένσημά του, ως απάντηση στους υπαινιγμούς του Αχιλλέα Μπέου για ανίκανους που διορίστηκαν από σκοπιμότητα στο δημόσιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ψέματα που καταρρέουν με πάταγο για τα περίφημα αποθεματικά των 20εκ ευρώ του Δήμου, μπίζνες στου κασίδη το κεφάλι με το parking της Φιλελλήνων-επένδυση εκ. ευρώ χωρίς σχεδιασμό, χωρίς μελέτη βιωσιμότητας που σπεύδουν να την δώσουν σε ιδιώτη, χάιδεμα και πλυντήριο στη Ναζιστική συμμορία της ΧΑ, όντας ο μοναδικός μεγάλος Δήμος που δεν βγήκε ανοικτά να καταδικάσει αυτά τα φασιστοειδή.

Σε αυτά ο Δήμαρχος έχει την απαίτηση να κάνουμε τουμπεκί. Να μας συγχωρέσει αλλά εδώ δεν είναι ΔΣ του ΝΠΣ όπου όλοι στέκονται στρατιωτάκια. Θέλει δεν θέλει θα δέχεται κριτική. Και από ότι φαίνεται του πέφτει βαριά. Σε όσα με επιχειρήματα έχουμε θέσει, που αν μπορεί ας κοπιάσει να τα αντικρούσει, επέλεξε τη συνηθισμένη του χυδαιότητα. Φάνηκε τουλάχιστον και στους πλέον αφελείς ότι όταν στριμώχνεται το μόνο που ξέρει να κάνεις είναι να βρίζει. Τίποτα άλλο.

Τι μας ανακοίνωσε, λοιπόν: πως απόφασή του είναι όλες οι συνεδριάσεις να γίνονται δια ζώσης, ώστε να έχει την ευκαιρία να κάνει τα γνωστά καραγκιοζιλίκια που μόνο σε Δήμαρχο δεν αρμόζουν. Ποιος κορονοϊός και ποια μέτρα ασφαλείας; Μόνο τα γνωστά «γαλλικά» εκεί που μόνο μπορεί. Στο ΔΣ με τα κλειστά μικρόφωνα για αντίθετες απόψεις από τον Πρόεδρο του ΔΣ, που είχε δεσμευτεί για συνεδριάσεις με τηλεδιάσκεψη μέχρι να περάσει η «μπόρα της πανδημίας». Είναι που τα λένε και «παντελονάτα» όπως ισχυρίζονται. Στην ουσία όμως θα απαντήσουν, έστω και σε ένα από τα θέματα που βάζουμε;

Κι επειδή το αστείο περί ανίκανων και που διορίστηκαν στο δημόσιο (αποκρύπτοντας συστηματικά την αναφορά περί γραπτού διαγωνισμού ΑΣΕΠ) να ρωτήσουμε τα εξής: Μπορεί να δώσει στη δημοσιότητα το πόθεν έσχες του 2013, του τελευταίου έστω χρόνου πριν γίνει Δήμαρχος; Να μας πει τι δουλειά έκανε και πόσα έβγαζε; Αν θυμόμαστε καλά αναφέρονταν γενικά επιχειρηματίας χωρίς να δηλώνει τι και σε ποια Διεύθυνση. Επίσης τα έσοδα ήταν πενιχρά; Έχει πει μέσα στο ΔΣ «ο μισθός σας κ. Αποστολάκη είναι το πουρμπουάρ μου». Πουρμπουάρ με μισθό Δημάρχου εννοεί; Καλά που έγινε Δήμαρχος και πήρε έναν μισθό και στο μέλλον και σύνταξη, σύμφωνα μπάντα με τα επίσημα στοιχεία. Ας δείξει ο καθένας τα ένσημά του και τι κολλάει τόσα χρόνια; Μπορεί;

Τολμά να επαναλάβει δια ζώσης τη συνεδρίαση, επιτρέποντας ερωτήσεις, με θέμα ειδικά το parking Φιλελλήνων ; Τότε να δούμε ποιος θα κλάψει και ποιος θα γελάσει. Άλλωστε δεν χάνεται καμιά προθεσμία. Το έργο ακόμη δεν τελείωσε, πολύ περισσότερο δεν παραλήφθηκε. Για να δούμε τελικά και ποιοι είναι οι ανίκανοι, όπως λέει. Αν και όσα συμβαίνουν όντως δεν είναι θέμα ανικανότητας αλλά επιλογών.»

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το