Αθλητισμός

Απορρίφθηκε η προσφυγή Τσουκάνη κατά της Νίκης

Στην απόρριψη της προσφυγής του Στέλιου Τσουκάνη κατά της Νίκης Βόλου, προχώρησε το Διαιτητικό Δικαστήριο μετά τη συνεδρίασή του, στις 30 Αυγούστου και την έκδοση της απόφασης την Τρίτη.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου είχε στεφθεί πρωταθλητής με τους κυανόλευκους την 1η Ιουνίου 2014 και στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Όμως, τότε η Νίκη αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα, υποβιβάστηκε σε ερασιτεχνική κατηγορία και μπήκε σε καθεστώς εκκαθάρισης, η οποία ολοκληρώθηκε πριν από περίπου ένα έτος.

Ο παίκτης διεκδίκησε τα χρήματα του συμβολαίου του, όμως η αίτησή του απορρίφθηκε από το Διαιτητικό Δικαστήριο ως καταχρηστική καθώς παρήλθε το εύλογο χρονικό διάστημα που θα μπορούσε να αιτηθεί αποζημίωσης.

Η απόφαση αυτή του Διαιτητικού Δικαστηρίου, απαλλάσσει άπαξ δια παντός παρόμοιες διεκδικήσεις από την ΠΑΕ Νίκη Βόλου, καθώς έχει παρέλθει το χρονικό διάστημα που οι Δικαστές θεωρούν “εύλογο” για να διεκδικήσει ένας ποδοσφαιριστής χρήματα από τότε που ο σύλλογος ήταν στις επαγγελματικές κατηγορίες. Έτσι η Νίκη μπορεί να κοιτάζει το μέλλον καθαρή από χρέη, θέτοντας παράλληλα υψηλούς αγωνιστικούς στόχους.

Πηγή: goalpost.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το