Τοπικά

Απομάκρυνση Θ. Σταυριδόπουλου από το Λιμάνι – Γ. Τοζίδης και Π. Σκάγιαννης διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος

Ο οικονομολόγος Γιώργος Τοζίδης που διετέλεσε πρόεδρος της Δημόσιας Αρχής Λιμένα Θεσσαλονίκης, είναι ο νέος διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Βόλου καθώς, μετά από ένα έντονο παρασκήνιο που εξελίσσεται τους τελευταίους τέσσερις μήνες, καθαιρέθηκε από τη θέση του προέδρου και του Διευθύνοντος Συμβούλου ο κ. Θρασύβουλος Σταυριδόπουλος. Τη θέση του προέδρου στον οργανισμό Λιμένος αναλαμβάνει ο πανεπιστημιακός κ. Παντελής Σκάγιαννης. Ο κ. Σταυριδόπουλος είχε μεγάλη διαμάχη στο διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού Λιμένος με τον εκπρόσωπο του ΤΑΙΠΕΔ κ. Λιάγκο -στέλεχος της ΝΔ- και κατηγορήθηκε ότι αρνήθηκε νομικό και οικονομικό έλεγχο ενόψει των παραχωρήσεων τμημάτων του λιμανιού σε ιδιώτες.

Ο κ. Σταυριδόπουλος που μέχρι σήμερα το μεσημέρι μετείχε σε σύσκεψη στο Υπουργείο Ναυτιλίας, ενημερώθηκε για την απομάκρυνσή του με ηλεκτρονικό μήνυμα από το ΤΑΙΠΕΔ, ενώ στη διαμάχη του με τον κ. Λιάγκο είχε την στήριξη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Σταυδιδόπουλος δήλωσε στη «Θ» πως ουδέποτε αρνήθηκε το αίτημα του κ. Λιάγκου για έλεγχο και πως το αποδέχτηκε με έγγραφο στις 25 Ιουνίου με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του ΟΛΒ.

Την Δευτέρα θα γίνει παράδοση στον νέο διευθύνοντα σύμβουλο και τον πρόεδρο του ΟΛΒ. Ο Γεώργιος Τοζίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1958. Είναι πτυχιούχος της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Θεσσαλονίκης/Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (M.B.A.) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (Διπλωματική Εργασία: «Διεθνές Εμπόριο και Κατανομή Εισοδήματος»). Είναι επίσης στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το