Αθλητισμός

Με απόλυτη επιτυχία τα «Η’ Νικητήρια» – Πάνω από 800 νεαροί κολυμβητές έδωσαν το «παρών»

Για όγδοη χρονιά ο Γ.Σ.Β. «Η Νίκη» διοργάνωσε τους αγώνες κολύμβησης «Νικητήρια». Η διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και ο κόσμος έδωσε βροντερό «παρών» στο κολυμβητήριο «Β. Πολύμερος» το Σαββατοκύριακο.

Στα 8α Νικητήρια έλαβαν μέρος πάνω από 800 παιδιά απ’ όλη την Ελλάδα αποδεικνύοντας πως έχουν καθιερωθεί στη συνείδηση των φίλων της πισίνας ως ένα ξεχωριστό γεγονός. Οι αγώνες αφορούσαν προαγωνιστικές κατηγορίες, αγωνιστικές, αλλά και για μέλη προεθνικών ομάδων.

Τα μικρά «δελφίνια» έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας την παρότρυνση των γονέων τους που του καμάρωναν από τις εξέδρες. Ανάμεσά τους και περίπου 300 αθλητές από Βόλο σημειώνοντας αρκετές διακρίσεις.

Διοργανωτής ήταν ο Γ.Σ.Β. «Η Νίκη» και ο έφορος κολύμβησης Νίκος Βενέτης είχε κάθε λόγο να αισθάνεται χαρούμενος. «Φέτος διοργανώσαμε τα Η’ Νικητήρια. Όλα κύλησαν άψογα. Συμμετείχαν πάνω από 800 παιδιά από συλλόγους όλης της Ελλάδας ηλικίας 9 ετών και άνω.


Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι και από την παρουσία του κόσμου. Αν και παράλληλα διεξάγονταν κι άλλες διοργανώσεις ανά την Ελλάδα από μεγάλους συλλόγους όπως ο Παναθηναϊκός στην Αθήνα και ο Άρης στη Θεσσαλονίκη, είχαμε πολλές συμμετοχές και από τις δύο αυτές μεγάλες πόλεις» δήλωσε στη «Θ» ο κ. Βενέτης για να συμπληρώσει:
«Ευχαριστούμε τους συλλόγους που έδωσαν το «παρών», τους γονείς και τους εθελοντές που βοήθησαν σημαντικά, καθώς και τους χορηγούς που στήριξαν αυτή την προσπάθεια».
Ερωτηθείς για τους στόχους που έχει θέσει το τμήμα κολύμβησης της Νίκης, ο κ. Βενέτης απάντησε ως εξής: «Όσον αφορά το μέλλον βάζουμε κάθε φορά και υψηλότερους στόχους. Για μας στόχος είναι πάντα η κορυφή. Τα τελευταία χρόνια στις αγωνιστικές κατηγορίες αναδειχθήκαμε πρωταθλητές Ελλάδας και θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε εκεί. Βασικός μας σκοπός είναι να παραμείνουμε στην κορυφή φέρνοντας ταυτόχρονα ολοένα και περισσότερα παιδιά στο άθλημα της κολύμβησης».

Στα… σκαριά το Niki Aquatics
Στα… σκαριά βρίσκεται το Niki Aquatics. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Θ» πρόκειται για μια πρωτοβουλία των ανθρώπων της Νίκης, ώστε να συνεργαστούν τα τμήματα υγρού στίβου, δηλαδή η κολύμβηση, το πόλο και η καλλιτεχνική κολύμβηση. Επιδίωξη αυτής της ενέργειας είναι η καλύτερη δυνατή συνεργασία των τριών αθλημάτων, ώστε να γίνεται ακόμη πιο συντονισμένη δουλειά και να αναδεικνύονται τα ταλέντα της περιοχής μας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το