Κόσμος

Με απόλυση απειλείται ο Μίλο Γιαννόπουλος μετά τις δηλώσεις περί παιδοφιλίας

Μετά από την ακύρωση της έκδοσης της αυτοβιογραφίας του λόγω των δηλώσεών του περί παιδοφιλίας, ο ακροδεξιός υποστηρικτής του Τραμπ Μίλο Γιαννόπουλος φαίνεται ότι κινδυνεύει να χάσει και τη θέση του ως αρχισυντάκτης στην ιστοσελίδα Breitbart.

Σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο Fox Business, το «τρολ» του Αμερικανού Προέδρου έχει εκνευρίσει τα στελέχη του Breitbart και έχει ξεκινήσει ένα έντονο ντιμπέιτ για την παραμονή του.
Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο ελληνικής καταγωγής Γιαννόπουλος επιδοκίμασε τις σεξουαλικές επαφές «νεαρών αγοριών» με μεγαλύτερους άνδρες. Ακολούθησε διαδικτυακή κατακραυγή, με τους συντηρητικούς από τις ΗΠΑ να κάνουν λόγο για απαράδεκτες δηλώσεις.
Παρότι ο ακροδεξιός έσπευσε να τα… μαζέψει μέσω ανάρτησης στο Facebook, δεν έπεισε και οι υπεύθυνοι του συνεδρίου της Αμερικανικής Ένωσης Συντηρητικών ακύρωσαν την ομιλία του.
Λίγη ώρα αργότερα, ο εκδοτικός οίκος Simon & Schuster ακύρωσε χτες το βράδυ την έκδοση της αυτοβιογραφίας του Μίλο Γιαννόπουλος.
«Μετά από προσεκτική μελέτη οι Simon & Schuster και οι εκδόσεις Threshold ακύρωσαν την έκδοση του ‘Επικίνδυνος από τον Μίλο Γιαννόπουλος» ανέφερε ο οίκος.
Την εξέλιξη αυτή επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο ελληνικής καταγωγής ακροδεξιός ένθερμος υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ, γράφοντας στη σελίδα του στο Facebook «Έχω περάσει και χειρότερα. Δεν θα με νικήσουν».
Σύμφωνα με πληροφορίες του Guardian, ο οίκος είχε καταβάλει προκαταβολικά το ποσό των 250.000 δολαρίων στον Γιαννόπουλο για την έκδοση της αυτοβιογραφίας του, που επρόκειτο να κυκλοφορήσει στις 13 Ιουνίου.
Το Fox Βusiness, επικαλούμενο πηγές μέσα από το Breitbart, μετέδωσε ότι υπάρχει έντονος προβληματισμός ανάμεσα στους υπεύθυνους της ειδησεογραφικής ιστοσελίδας με αρκετές «φωνές» να ζητούν την απομάκρυνσή του.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το