Τοπικά

Απολογιστική συνέλευση της Ένωσης Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών Μαγνησίας

H ετήσια απολογιστική συνέλευση της Ένωσης Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών, ειδών ένδυσης, υπόδησης και οικιακής χρήσης Μαγνησίας, «Γόρδιος Δεσμός», θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Μαρτίου, στην αίθουσα του κτιρίου της ΟΕΒΕΜ (πρώην Ταχυδρομείο), στις 6:30΄ μ.μ.
Σε περίπτωση μη απαρτίας η συνέλευση θα γίνει την επόμενη Τετάρτη 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019, στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα.

Η απερχόμενη διοίκηση καλεί τα μέλη της Ένωσης να δώσουν μαζικό «παρών», αναφέροντας χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της:
Η παρουσία σας, ιδιαίτερα γι’ αυτές τις δύσκολες ώρες που διανύουμε σ’ ένα οικονομικό – κοινωνικό – πολιτικό περιβάλλον, τόσο ρευστό που θυμίζει περιοχή “κινούμενης άμμου”, δεν είναι μόνο επιτακτική ανάγκη, αλλά και απαραίτητα χρήσιμη για να δώσουμε ενωμένοι και αποτελεσματικά τον αγώνα της επαγγελματικής μας και όχι μόνο, ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ!!!
Επίσης, όλοι μαζί, με βάση τα νέα δεδομένα, μετά το τέλος της διαδικασίας ανανέωσης, θεώρησης των επαγγελματικών αδειών, να βρούμε τον τρόπο που θα γίνει η απορρόφηση, αφομοίωση των κενών θέσεων, έτσι ώστε να μην παρεισφρήσουν οι παράνομοι. Ακόμη στο πλαίσιο της επανεκκίνησης θα δοθούν τα έξι μέτρα σε όσους τα θέλουν. Ο πιο ανώδυνος τρόπος είναι η μετατόπιση, σύμπτυξη των θέσεων, μιας και η κλήρωση δεν προβλέπεται νομικά, απαγορεύεται και η μοριοδότηση είναι χρονοβόρα και έχει πολλά εμπόδια, που δημιουργούν προβλήματα στην ευνοϊκή, αναλογικά δίκαιη έκβαση της διαδικασίας. Για όλα τα παραπάνω, λοιπόν!! Η παρουσία σας κρίνεται ζωτικής σημασίας για το μέλλον της εργασίας μας!

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το